Navigációs eszköz mobil operációs rendszerrel

2012. május 02., szerda, 13:28

Címkék: Android GPS WayteQ WayteQ Europe Kft. WayteQ xTAB-50

A világ egyik legnépszerűbb mobil operációs rendszere immár GPS navigációs eszközön is elérhető a WayteQ Europe kínálatában. Az Android platformnak köszönhetően az xTAB-50 GPS-re jellemző a könnyű kezelhetőség és testreszabhatóság.

A WayteQ xTAB-50 GPS az Android mobil operációs rendszerrel karöltve újraértelmezi a navigációt. Az 5 hüvelykes kijelzővel rendelkező készülék rendelkezik a tabletektől elvárt legfőbb funkciókkal, az Android 2.3 mobil operációs rendszernek köszönhetően így például könnyű böngészést és a multimédiás tartalmak egyszerű kezelését teszi lehetővé. Hamarosan ezen eszközön is elérhetővé válik az Android 4.0-ás frissítés. Ezek a tulajdonságok pedig valós idejű helymeghatározással párosulnak, amely a Sirf Star IV GPS vevőn keresztül valósul meg. A GPS vevő 48 csatornán képes fogadni a műholdakról érkező információkat.

 

A különböző tartalmakat a 800 x 480 pixel felbontású, 16:9 képarányú kapacitív kijelző jelenít meg, a beépített G-szenzor segítségével pedig a kijelző képe követi a készülék elforgatását.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek