Magasra teszik a mércét

A Fujitsu kétfoglalatos PRIMERGY szervereket dob piacra

2012. március 13., kedd, 09:58

Címkék: Fujitsu PRIMERGY ServerView Virtual

A Fujitsu bejelentette kétfoglalatos x86-os PRIMERGY szerverei következő generációjának globális bevezetését. A sokoldalúság, skálázhatóság és költséghatékonyság terén új mércét állító rendszerek sokféle jövőbeni IT-igénynek megfelelnek, ugyanakkor garantálják a beruházás gyors megtérülését. Az átfogó, új szerverportfólió teljesítmény és modularitás szempontjából is komoly előrelépést képvisel.

Az új PRIMERGY szerverek újszerű, moduláris kialakítású háza magas szinten testre szabható szerverplatformot hoz létre, amellyel az ügyfelek aktuális IT-szükségleteiknek megfelelően, szabadon konfigurálhatják, és később igény szerint bővíthetik rendszereiket. A GPGPU (General-Purpose computing on Graphics Processing Unit) kártyák támogatásának és a megnövelt adatátviteli sebességnek köszönhetően az új PRIMERGY szerverek szinte bármilyen üzleti alkalmazás vagy adatközponti forgatókönyv kiszolgálására alkalmasak. A PRIMERGY-t választó ügyfelek beruházása a rendszer teljes életciklusán át garantáltan védett: igény esetén a merevlemez-kapacitás akár 33 százalékkal, a memória pedig akár 100 százalékkal is bővíthető. „Napjaink gazdaságában sok vállalat számára nehézséget jelent a jövőre való felkészülés úgy, hogy közben szűkös költségvetésből kell gazdálkodni és gyorsan kell alkalmazkodni az üzleti követelmények változásához. A kétfoglalatos Fujitsu PRIMERGY szerverek megnövelt teljesítménnyel, költséghatékony működéssel, innovatív, moduláris kialakítással és ezen keresztül sokoldalú skálázhatósággal reagálnak erre a problémára” – mondta Jens-Peter Seick, a Fujitsu Technology Solutions termékfejlesztési csoportjának alelnöke.

Egyszerű adminisztrációhoz

 

A Fujitsu innovatív ServerView Virtual I/O Manager alkalmazása egyszerűsíti a PRIMERGY szerverek adminisztrációját és hálózatsemleges virtualizációt tesz lehetővé a dinamikus adatközpontban. A virtuális szerverprofilok áthelyezése, hozzáadása és helyreállítása leállás nélkül megvalósítható, a rendszerképek újratelepítésének munka- és időigénye pedig órákról percekre rövidül.

A Fujitsu ServerView Virtual I/O Manager harmadik generációja minden új kétfoglalatos PRIMERGY szerverhez elérhető. Az ésszerűsített fogyasztásszabályozás és a 94 százalékos hatásfokú moduláris tápegység akár 73 százalékos további energiaköltség-megtakarítást tesz lehetővé a korábbi generációkhoz képest.

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek