Intellio a Haladás Sportkomplexumban

Az Intellio szállítja az első, 2017-es MLSZ szabványnak megfelelő kamerarendszert, ami a szombathelyi Haladás Sportkomplexumban kerül kiépítésre.

2017. július 26., szerda, 12:26

Címkék: biztonság biztonságtechnika Intellio kamera kamerarendszer

Lezárult a Haladás Sportkomplexum stadion-figyelő kamerarendszer szállítására kiírt tendere. A beruházó választása az IntelliSport megfigyelő rendszerre esett, melyet a magyar Intellio Zrt. kifejezetten a sok látogatót vonzó eseményeknek otthont adó létesítmények hatékony védelmére alakított ki.

Az Intellio egyedi fejlesztései garantálják a gyors esemény-, mozgás- és objektum alapú visszakeresést és a stabil, megbízható hosszú távú működést. A rendszer több, mint ötven fejlett fedélzeti intelligenciával felszerelt 3 és 12 megapixel felbontású Intellio kamerából, magas rendelkezésre állású szerverekből és IVS4 menedzsment szoftverből épül fel. Komplex megoldásának köszönhetően a nagyítható panorámaképen, élőben látható a teljes lelátó és akár igazolványkép minőségű felvétel is készíthető több, mint 100 méteres távolságból.

Az IntelliSport rendszert a Haladás Sportkomplexumban a Nádor Rendszerház Kft. és a CastrumSec Kft. szállítja és integrálja az év harmadik negyedévében.

„Büszkeséggel tölt el, hogy az Intellio csapata rendszerintegrátor partnereivel szoros együttműködésben, elsőként valósíthat meg a Magyar Labdarugó Szövetség 2017-es szabványainak megfelelő stadionfigyelő rendszert. Komoly elismerés Társaságunk számára, hogy az IntelliSport megoldás a 2017-18-as idénytől a debreceni Nagyerdei stadion mellett Szombathelyen is bizonyíthat.” – nyilatkozta Wolf Richárd az Intellio Zrt. kereskedelmi vezetője

www.intellio.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek