Innovatív infokommunikációs termékeket mutatott be a LEMO a BVE 2018 kiállításon

2018. március 21., szerda, 17:17

Címkék: csatlakozó Infokommunikáció kamera kamerarendszer Lemo

Két új, innovatív terméket mutatott be a LEMO a február 28-március 2. között rendezett Broadcast Video Expo 2018 kiállításon. Az Egyesült Királyság legnagyobb szórakoztató elektronikai és médiatechnikai rendezvénye idén visszatért a London Docklands szívében található London ExCeL kiállítási központba.

A LEMO által bemutatott új termékek közé tartozik a 3K.93C.Y SMPTE 304 csatlakozók új szériája, ami a gyártó ipari szabványos HD kameracsatlakozóinak következő generációját testesíti meg és alacsonyabb teljes bekerülési költséget jelent a felhasználók számára. Csekély súlyának és jobb belső kialakításának köszönhetően nagymértékben csökkenti a szállítási és kábelcsatlakozási költségeket. A terméket ezenkívül úgy tervezték meg, hogy eltérő gépkezelői szokásokat is toleráljon, így a teljesítmény könnyebben optimalizálható a teljes üzemeltetési idő alatt.

A LEMO által bemutatott másik új termék a Compact Splice Tray (CST). A gyors adatátvitelt megkövetelő infokommunikációs piacon - ahol az idő pénz -, a termék segítségével egyszerűen hozhatók létre helytakarékos és robusztus HD video tűzfal interfészek teljesítményvesztés nélkül.

A mobil- és stúdióalkalmazásokhoz egyaránt ideális rendszerek mindegyike akár nyolc SMPTE 311 hibrid üvegszálas (HD) kamerakábelt és LEMO 3K.93C SMPTE 304 tűzfalcsatlakozót tartalmaz. A hordozható automata szálhegesztő révén a rendszer fixen a terepre is telepíthető, így olyan projektekben is használható, ahol az alkalmazási korlátok megakadályozzák az előre rögzített kamerakábelek használatát.

A moduláris tervezés révén a sokoldalú rendszer könnyen konfigurálható az egyedi alkalmazási követelményekhez, így könnyen támogathatók a testreszabott, a programfutások közötti gyors áttérési idejű megoldások.

www.lemo.com

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Legfrissebb
Legolvasottabb
Média Partnerek