Felhőalkalmazást dob piacra a Qualysoft

2012. április 24., kedd, 14:20

Címkék: felhőalkalmazás nebula.hu Qualysoft

Elkészült a nebula.hu munkaszervező portál - jelentette be a Qualysoft Informatikai Zrt. A fejlesztő társaság felhő alapú megoldása lehetővé teszi az egyszerű kommunikációt a munkatársakkal, beszállítókkal, vagy akár a megrendelőkkel is.

A megoldás tetszőleges számú ügyfélcsatorna megnyitását teszi lehetővé. A csatornákban össze lehet kötni egy adott projektben érintett munkatársakat, a megrendelőt, megkönnyítve így az érdekeltek együttműködését.

Bayer József, a Qualysoft k+f fejlesztési igazgatója szerint a hatékony munkavégzéshez jól szervezett csapat kell. Ezt a szervezettséget a nebula.hu-val könnyen el lehet érni, mert könnyű tetszőleges összeállítású csoportokat létrehozni, és a feladatokat szétosztani. „Az elvégzendő teendőket projektté vagy megrendelések köré szervezhetjük, és könnyedén követhető, hogy ki mivel foglalkozik épp. A leggyakoribb teendőket sablonokba foghatjuk össze, így egyetlen gombnyomással indíthatjuk a következő megrendelés feladatait” - jelentette ki Bayer.

A cég kutatási vezetője elmondta azt is, hogy a rendszer lehetővé teszi a fontos információk elérését notebookkal, tablettel, mobil telefonnal is, így akár utazás közben, a dugóban ülve is lehet feladatokat adni a munkatársaknak. A beépített tartalomkezelő rendszerrel könnyen összeállítható egy informatív weboldal, ahol megoszthatók a cégünk hírei, eseményei, blog bejegyzései is.

 

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek