Extrém környezetben is teljesít

2012. március 19., hétfő, 19:31

Címkék: CELSIUS R920 Fujitsu

A Fujitsu piacra lépett munkaállomás-kínálata új zászlóshajójával: a CELSIUS R920 rendszerrel. A felső kategóriás munkaállomás maradéktalanul biztosítja használóinak az extrém desktop-virtualizációs és személyi számítástechnikai környezetekben szükséges teljesítményt, megbízhatóságot és bővíthetőséget.

Az új rendszer sokféle területen (pl. gépészet, elektrotechnika, digitális tartalomkészítés, vizualizáció, virtuális valóság, szimuláció, földtudományok stb.) ideális a legkomolyabb, nagy számítási és memóriakövetelményeket támasztó párhuzamos alkalmazások futtatására. A felső kategóriás munkaállomás sokféle fejlett komponenssel tágítja az extrém személyi számítástechnika határait, például nagy teljesítményű, többmagos processzorokkal, következő generációs grafikus alrendszerekkel, négycsatornás memóriatechnológiával és nagy sebességű lemezmeghajtókkal.

A maximális biztonság érdekében a CELSIUS R920 adatközponti rackre telepíthető, ahol aztán biztonságosan hozzáférhető a Fujitsu PC over IP (PCoIP) alapú CELSIUS RemoteAccess megoldáson keresztül. A Dynamic USB Security technológia hardveres USB-port védelemmel gondoskodik a munkaállomáshoz csatlakoztatott összes USB eszköz biztonságos hitelesítéséről és engedélyezéséről. A beépített Intel vPro technológia biztonsági és felügyeleti képességei emelt szintű távfelügyeletet nyújtanak, gyorsítják az adattitkosítást és ésszerűsítik a rendszer-patchek távoli telepítését.

Az IT-hálózatokba történő egyszerű integrációt szem előtt tartva a Fujitsu számos ISV-szoftvert tanúsított a rendszerhez. Így garantált a működés stabilitása, a kompatibilitás és a teljesítmény a professzionális környezetek vezető szoftveralkalmazásainak futtatásakor.

 

 

A 90 százalékos energiahatékonysággal dolgozó CELSIUS R920 csökkenti a működési költségeket és gyorsítja a beruházásmegtérülést. A felhasználói produktivitáshoz a mindössze 21 decibeles zajkibocsátás is hozzájárul. „A Fujitsu CELSIUS R920 munkaállomás tökéletes erőgép, amely túlszárnyalja a legtöbb nagy teljesítményigényű, 7x24 órában működő környezet követelményeit. A teljesítményt minden eddiginél magasabb szintre emelve még a legfejlettebb, nagy számítási teljesítményt és kapacitást igénylő párhuzamos alkalmazásokkal is boldogul” – mondta Dieter Heiss, a Fujitsu Technology Solutions munkahely-rendszerekért felelős vezetője.

A CELSIUS R920 lehetővé teszi, hogy a vállalat mérete és szükségletei növekedésével párhuzamosan bővítse beruházását. A ház előlapján biztosított cold-plug hozzáféréssel rugalmasan és gyorsan, max. nyolc merevlemezig bővíthető a lemezkapacitás és 512 GB-ig a memória. A CELSIUS grafikus teljesítménye is együtt nő a vállalattal: a rendszerbe akár három ultra-felsőkategóriás grafikus kártya (pl. Nvidia SLI és Maximus) illeszthető.

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek