Az ecom bemutatta a Tab-Ex 02 ipari táblagépet

Ipari kivitelű Tab-Ex táblagép mobil munkavégzéshez

2018. április 20., péntek, 19:01

Címkék: Hannover Messe 2018 IT IT infrastruktúra IT menedzsment Pepperl+Fuchs táblagép tablet

A Pepperl+Fuchs márkájának számító ecom forradalmi, veszélyes zónákba szánt Tab-Ex tablet szériájának új generációját mutatja majd be a 2018. április 23-27. között megrendezésre kerülő Hannover Messe 9. csarnokának D76. standján.

Az Tab-Ex 02 ipari tokozású táblagép a csúcsteljesítményt olyan innovatív alkalmazásokkal ötvözi, mint a kiterjesztett valóság. Ideális választás IoT-alkalmazásokhoz és jelentősen leegyszerűsíti az adatcserét a SCADA/DCS rendszerekkel, vállalati erőforrás-tervezési rendszerekkel (SAP, IBM Maximo), projektmenedzsment rendszerekkel és a rendszertervezésre hivatott IT-platformokkal. A kompakt, könnyű Tab-Ex 02 tablet tökéletes megoldás számos feladathoz, például készletezéshez, nyomon követéshez, karbantartáshoz, ellátási lánc menedzsmenthez és eszközkezeléshez. Az ecom a Hannover Messén az IIoT-megoldások gazdaságos és nyereséges létrehozásának lehetőségeit is bemutatja, beleértve a valós idejű lokalizációhoz és a hatékony, összekapcsolt eszközkezeléshez kifejlesztett innovatív megoldásokat.

A legújabb Samsung Galaxy Tab Active2 konstrukció alapján épített Tab-Ex 02 a nagy hatékonyságra fejlesztett Android 7.1 Nugat operációs rendszert használja, nagy teljesítményű, 1,6 GHz-es Octa Core processzorral és 3 GB RAM-mal szerelték fel. Az ecom ezáltal technológiai alapot ad olyan összetett alkalmazásokhoz, amelyek a Dolgok Internetén keresztül összekapcsolják az embereket, a folyamatokat és a rendszereket és meghatározó módon járulnak majd hozzá a vállalat sikeréhez az elkövetkező években. A Tab-Ex 02 továbbfejlesztett hardverei például lehetővé teszik, hogy a kiterjesztett valóság alkalmazásokkal objektumokat azonosítsunk be egy létesítményen belül. A szoftver az összes meglévő háttéradatot valós időben továbbítja közvetlenül a felhasználó látóterébe és ezzel párhuzamosan a vállalati hálózaton belüli megosztást is lehetővé teszi. A kiterjesztett valóság nagyobb átláthatóságot, megnövelt rendelkezésre állást és gyorsabb, valamint biztonságosabb folyamatokat biztosít – a tervezéstől kezdve az üzemeltetésen át a karbantartásig.

Tab-Ex 02

A Tab-Ex 02 az ecom vezeték nélküli, hálózatosított, robbanásbiztos Mobile Worker Ecosystem termékcsaládjának része, amely okostelefonokat, táblagépeket, perifériákat és szoftveralkalmazásokat tartalmaz. Az esernyőmárkának számító Pepperl+Fuchs egy következetes és jövőorientált megoldási és globális szolgáltatási portfoliót kínál az ügyfelek számára a veszélyes területeken, amelyek teljesen új lehetőségeket nyitnak meg az egész ellátási láncban. A Hannover Messe látogatói az ecom és a Pepperl + Fuchs kiállítási standon (9. csarnok, D76. stand) az átfogó Mobile Worker Ecosystem kínálaton kívül partnercégek hardver- és szoftvermegoldásaival is megismerkedhetnek majd.

www.pepperl-fuchs.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek