Áttörés az okostelefonok világában

2012. június 22., péntek, 16:30

Címkék: mobil internet mobilinternet mobilnet okostelefon Vodafone Vodafone Smart II

A Vodafone bejelentette a Vodafone Smart II okostelefon megjelenését. A készülék a megfelelő teljesítmény és az alacsony ár kombinációját kínálja egy olyan csomagban, amely vonzó lehet azok számára, akik mindeddig kimaradtak az okostelefon-forradalomból.

A Vodafone Smart II teljesítménye duplája azon okostelefonokénak, amelyek három évvel ezelőtt a legdrágábbnak és legkeresettebbnek számítottak a piacon, de azok árának töredékéért megvásárolható. Az új okostelefon-felhasználók számára minőségi mobilinternet-élményt, valamint kompromisszumok nélküli funkcionalitást nyújt.

A Vodafone azzal a céllal tervezte meg a Smart II-t, hogy a korábban okostelefont nem használó ügyfeleket bevezesse ebbe az új világába, és megismertesse velük ezen készülékek különleges lehetőségeit.

Patrick Chomet, a Vodafone Csoport Terminál üzletágának igazgatója elmondta: „A Smart II az egyik legfontosabb készülék, amelyet eddig piacra dobtunk. Olyan teljesítményt, funkcionalitást és minőséget nyújt, amely hagyományosan a drágább okostelefonok privilégiuma, s mindezt megfizethető áron. Úgy véljük, hogy a Smart II a egy olyan mérföldkövet jelent, amely képes új vásárlói csoportokat csábítani az okostelefonok világába.”

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek