A tanúsított alkalmazásokban vezet

2012. július 10., kedd, 17:13

Címkék: NetIQ Novell SUSE RedHat SUSE Linux Enterprise Server

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselete bejelentette, hogy már több mint 9200 olyan alkalmazás érhető el, amely teljes körűen tanúsított a SUSE Linux Enterprise Server legfrissebb verzióira, a kínálat pedig havonta bővül a szoftverfejlesztők újabb és újabb alkalmazásaival. Az összes Linux disztribúció közül a SUSE Linux Enterprise

Serverrendszerekre tanúsított a legtöbb szoftveralkalmazás. A SUSE.com és a RedHat.com oldalakon közölt adatok alapján 33 százalékkal több tanúsított alkalmazás érhető el a SUSE Linux Enterprise Serverre, mint a Red Hat Enterprise Linux legutóbbi verzióira.

„A SUSE Linux Enterprise Serverre tanúsított alkalmazások száma több mint 85 százalékkal nőtt az elmúlt két évben, és mára meghaladta a 9200-at. A SUSE Linux Enterprise Server rendszerhez nyújtott széles körű alkalmazástámogatásnak köszönhetően a SUSE a kézenfekvő választás azoknak a felhasználóknak, akik rugalmas és sokoldalú megoldást keresnek a különféle alkalmazások és informatikai szolgáltatások telepítésére különböző hardvereken, virtuális és felhőalapú infrastruktúrákban” – foglalta össze Szittya Tamás, a Magyarországi Képviselet ügyvezető igazgatója.

„Az IBM már több mint 12 éve a Linux közösség és a nyílt forráskódú fejlesztési modell elkötelezett támogatója – nyilatkozta Jean Staten Healy, az IBM globális Linux és nyílt virtualizálási részlegének igazgatója. – A SUSE első számú szoftverfejlesztőjeként örömmel működünk együtt a SUSE-val, számos különféle, kiváló minőségű alkalmazással szolgálva ki közös ügyfeleink igényeit.”

Számos alkalmazáskategóriában és iparágban érhető el több tanúsított alkalmazás a SUSE rendszerekre, mint bármely más Linux rendszerre. A SUSE az utóbbi években folyamatosan a legerősebb Linux alkalmazáskörnyezetet kínálja, teljes körű hozzáférést biztosítva a szoftverfejlesztő partnerek részére minden szükséges eszközhöz, képzéshez és támogatáshoz. Továbbá a SUSE díjnyertes, nagyvállalati szintű támogatást is kínál, amelynek részeként külön csapat támogatja a stratégiai fontosságú szoftverfejlesztőket abban, hogy megoldásaikat SUSE Linux Enterprise rendszerre optimalizálják és tanúsítsák.

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek