A Hitachi felhővé alakítja az adatközpontokat

2012. június 29., péntek, 11:58

Címkék: Hitachi Hitachi Data Systems Hitachi Unified Storage

Hitachi Unified Storage az első storage megoldás, amely egy platformon kínál megoldást a block, file vagy objektum típusú adatok tárolására

A 100 százalékban a Hitachi Ltd. tulajdonában lévő Hitachi Data Systems (HDS) újradefiniálta a unified storage fogalmát az új Hitachi Unified Storage (HUS) termékének bejelentésével. A Hitachi Data Systems nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint az adatközpontok felhőkké való átalakítását. Az új HUS képes többfajta adattípus tárolására mindezt nagyobb rugalmassággal, jobb skálázhatósággal nyújtja, mint a hasonló középkategóriás tároló megoldások. Az új HDS megoldás segít az ügyfelek üzlet kritikus alkalmazásainak menedzselésében és a növekedési elvárások kezelésében, anélkül, hogy kompromisszumot kelljen kötni a teljesítményben, a skálázhatóságban vagy a költséghatékonyságban. A HDS nemcsak az új hardver portfóliót jelenti be a HUS termékcsaláddal együtt, hanem az egységes management felületet biztosító „Hitachi Command Suite” névre hallgató management software megoldást is.

A Hitachi Data Systems az új HUS megoldást az ügyféligények alapján fejlesztette. Korábban a file és a block szintű adatok menedzselése általános felhasználású, alsó kategóriás storage platformok feladata volt. Az új rendszer ezt a felfogást gyökeresen megváltoztatja azzal, hogy az ilyen típusú feladatokat most először a nagyvállalati kategóriájú tárolók végzik.

"A közép- és nagyvállalati vállalatok számára is problémás az egyre növekvő és széttagolt adatok kezelése. Olyan adattároló megoldásra van szükség, amely lépést tud tartani a növekedési elvárásokkal, miközben biztosítja az egyszerű üzemeltetést, csökkenti a teljes költséget, és gyorsan alkalmazkodik az üzleti igényekhez" – mondta Kozák Tamás a HDS képvseletében.

A Hitachi Command Suite tartalmazza a konfiguráláshoz szükséges összes rendszereszközt. Többek között egy egységes üzleti intelligencia réteget is, amely új üzlet-kritikus funkciókat is magában foglal, melyekkel igazi szolgáltatás-központú megoldást tud nyújtani.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek