Innovatív szerelőasztal a Meusburgertől

2013. november 01., péntek, 06:28

Címkék: Meusburger szerelőasztal szerszám szerszámtechnika

A Meusburger légpárnás szerelőasztal jelentősen megkönnyíti a szerszámok szerelési- és javítási munkáit. A kimondottan erre a célra kifejlesztett asztalt a gyártó továbbfejlesztette, és megkapta a CE-minősítést.

A Meusburger H 4062 innovatív szerelőasztala megkönnyíti a szerszámkészítők szerelési- és javítási munkáit. A fejlesztést adó ötlet pedig éppolyan egyszerű, mint amennyire zseniális. A sok kis légfúvókán át a mozgatható lapok alatt légpárna alakul ki, ami által a szerszámfelek könnyen mozgathatóvá válnak. Így mindkét formafelület áthelyezés és forgatás nélkül szabadon hozzáférhető, ez pedig hatékony munkavégzést tesz lehetővé. Az asztal durvább ráhelyezésekre sem érzékeny és 3 000 kg-ig terhelhető. Mindezen előnyök mellett a Meusburger saját fejlesztésű szerelőasztala nagyobb biztonságot ad a személyzetnek és megvédi a drága szerszámokat a károsodástól. Mindez értékes időt és pénzt takarít meg a teljes gyártási folyamatban.
 
A Meusburger légpárnás szerelőasztala egyértelmű
előnyöket kínál a szerszámkészítők számára
 
Az idei év márciusától már egy nagyobb felületű asztal is rendelkezésre áll , amely a felhasználóknak kétszer annyi helyet biztosít az szerszámfelek mozgatásához. A H 4062 légpárnás szerelőasztalt állvánnyal, szerszámszekrénnyel és számos egyéb kiegészítővel szállítja a gyártó.

15 új formaméret a Meusburgernál

A Meusburger ügyfelei a jövőben a formaméretek még nagyobb választékából profitálhatnak. Az összesen 15 új mérettel, egészen a 996 x 1196-ig, immár 113 különböző formaméret érhető el a vállalat kínálatában. A bővítés úgy a fúrt (F), mint a furatlan (P) lapokat érinti. Természetesen kaphatók az új 66 mm-es vezetőátmérőhöz passzoló E-elemek is.
 
www.meusburger.com
l.szabo@meusburger.com

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek