Innovatív hálózatkezelési megoldások kis- és középvállalkozások számára

A Dell bemutatta az X sorozatot, az intelligens felügyelt 1 GbE és 10 GbE switchek új családját

2015. május 05., kedd, 10:34

Címkék: Dell hálózatkezelés n sorozat switch X sorozat

A Dell a teljes körű informatikai megoldások egyik vezető szállítója bejelentette továbbfejlesztett hálózatkezelési kínálatát, amelyet kifejezetten a kis- és középvállalkozások igényei szerint alakított ki. Bemutatta többek között az smart menedzselt kapcsolók X sorozatát, valamint a Dell N1500 modellel kibővített N sorozatot, amely kisebb, teljesen menedzselt környezetekben használható switcheket tartalmaz.

A világszerte különböző helyszíneken dolgozó munkaerő miatt a mobil és felhőalapú informatika egyre fontosabb szerepet kap, amely az adatelemzés térnyerésével együtt a vállalati adatok mennyiségének ugrásszerű növekedését okozza. A vállalatok különböző méretű informatikai részlegei igyekeznek olyan hálózati infrastruktúrát létrehozni, amely képes az új kihívások és a terhelések kezelésére, azonban erőforrásaik gyakran végesek. A Dell a kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése, valamint a hálózatok rugalmas és megfizethető bővítése érdekében vezette be az új, innovatív hálózatkezelési megoldásokat, amelyek egyesítik a költséghatékony, vállalati szintű hálózatvezérlést a fogyasztói szintű könnyedséggel.

„A Dell több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a kifejezetten kis- és középvállalkozások számára tervezett, vállalati szintű szolgáltatásokat biztosító technológiai megoldások kialakításában. Arra törekszünk, hogy ügyfeleink számára elérhetővé tegyük a korszerű hálózatkezelési megoldásokat” – mondta Arpit Joshipura, a Dell Networking stratégiai és termékmenedzsmentért felelős alelnöke.

Dell Networking X sorozat

A Dell Networking X sorozat intelligens, webes felületen menedzselhető 1 Gigabit Ethernet (GbE) és 10 GbE kapcsolókból álló család, amelyet kifejezetten a kis- és középvállalkozások számára terveztek. Ez a megoldás intuitív vállalati szintű szolgáltatásokat, valamint többféle rugalmas konfigurációt kínál. A kis- és középvállalkozások a fejlett hálózatkezelést professzionális informatikai támogatás nélkül végezhetik az X Sorozat segítségével, mindez a folyamatokat lépésről lépésre bemutató varázslóknak és a testre szabható vezérlőnek köszönhető, valamint gyors és pontos konfigurációt, a kalibrálást és a hibaelhárítást tesz lehetővé.

Dell Networking N1500

A Dell Networking N1500 család a kisebb hálózatokra optimalizált, teljesen menedzselt 1 GbE switcheket kínál. A kapcsolók átfogó, vállalati szintű Layer 2/3 szolgáltatást, egységes menedzselést biztosító közös parancssori felületet (command-line interface; CLI), valamint

10 GbE stackeléssel akár 200 db 1 GbE portot is biztosíthatnak 4 egység használata esetén. A kis- és középvállalkozások olyan biztonságos hálózatot létesíthetnek, amely a VoIP és a közösségi környezet számára optimalizált, továbbá a maximális hatékonyság elérése érdekében rangsorolhatják a hálózati forgalmat is.

Dell Networking vezeték nélküli W sorozat támogatása

A Dell bejelentette a vezeték nélküli hozzáférési pontokból és vezérlőkből álló W sorozat kibővített támogatását, hogy biztosítsa elkötelezettségét a vezeték nélküli megoldásokat használó ügyfelek és partnerek számára.  A Dell a termék teljes életciklusa során támogatást nyújt a W sorozathoz, megszakítás nélkül. 

Elérhetőség

  • A Dell Networking X sorozat a Dell kereskedelmi partnerein és viszonteladóin keresztül lesz elérhető 2015. május 15-től.   
  • A Dell Networking N1500 idén nyártól elérhető.
  • A Dell Networking megoldások a kereskedelmi partnereken keresztül érhetők el világszerte.

www.dell.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek