Tudatosítsa a biztonságot egyedi kizárási árnyéktáblákkal és a csúcsminőségű eljárásokkal

2021. február 26., péntek, 16:45

Címkék: biztonság biztonságtechnika Brady csokoládé élelmiszeripar karbantartás kitáblázás kizárás kizáró

Ismerje meg a Brady mérnökeit, akik a még nagyobb biztonság eléréséhez egyedi kizárási/kitáblázási eljárásokat tudnak összeállítani és megvalósítani. Használjon jól látható, egyedi kizárási árnyéktáblákat a biztonság tudatosításának hatékony javításához a munkahelyen.

Egyedi kizárási eljárások, a helyszínen megvalósítva

A Brady mérnökei több ezer kizárási eljárást készítettek cégek százainak különböző iparágakban. Segíthetnek Önöknek is a kategóriájukban a legjobb, cégek által elfogadott, egyedi kizárási/kitáblázási biztonsági eljárások összeállításában és megvalósításában.

  • Legjobb gyakorlat, egyedi: a Brady tapasztalt mérnökei meglátogatják a létesítményt, hogy illusztrált kizárási/kitáblázási eljárásokat állíthassanak össze az ottani gépekhez
  • Könnyen követhető: az eljárások korlátozott képzés után is lépésenként követhetők, és kapcsolódnak a munkahelyen a gép- és energiaszabályozási pontokon elhelyezett jelzésekhez
  • Egyszerűen jóváhagyható, szerkeszthető, méretezhető és megosztható: több helyszínen és országban is zökkenőmentesen megvalósítható a LINK360 eljáráskezelő szoftverrel. Nyomtasson naprakész kizárási/kitáblázási eljárásokat a helyszínen, vagy ossza meg azokat digitálisan okostelefonon és táblagépen.

Találkozzon szakembereinkkel egy online videó segítségével>>

Az egyedi árnyéktáblák javítják a kizárás hatékonyságát

Építse be a köztudatba a kizárást/kitáblázást a munkahelyen, és optimalizálja a kizárás/kitáblázás hatékonyságát jól látható, egyedi kizárási árnyéktáblákkal. Az árnyéktáblák növelik a kizárás/kitáblázás hatékonyságát, és segítenek a karbantartással kapcsolatos veszélyek és balesetek további csökkentésében.

  • növelje a hatékonyságot a megfelelő kizárási eljárások, lakatok, eszközök, címkék és kiegészítők árnyéktáblán való rendezésével
  • tudatosítsa a biztonságot és a kizárást/kitáblázást a munkahelyen jól látható árnyéktáblákkal
  • biztosítsa a hatékonyságot a szerszámok lenyomatát tartalmazó táblával, ami ösztönzi azok visszavitelét

Érdekli egyedi árnyéktáblát alkalmazó megközelítésünk? Szerezzen egyedi árnyéktábla-elrendezést ingyen!

Milyen előny jelentkezett más cégeknél? Olvassa el a következő esettanulmányt a csokoládégyártótól.

A munkahelyi biztonság optimalizálása a csokoládégyártótól

A munkahelyi biztonság számos cégnél kiemelt fontosságú. Minden alkalmazott hazaküldése a műszak végén – talán ez legjobb és leghatékonyabb intézkedés, amivel egy munkaadó igazán értékelheti az embereit és az általuk végzett munkát. A nagy édességgyártó munkahelyi biztonság maximalizálása érdekében bevezetett egyik megoldása a kizárás/kitáblázás.

A gépek energiaellátásának semlegesítésére szolgáló eljárással az alkalmazottak megelőzhetik a gépek mozgó alkatrészei okozta baleseteket. Az édességgyártónál addig is használtak kizáró/kitáblázó lakatokat, eszközöket és eljárásokat a gépeken végzett beavatkozások biztonságossá tételére. A cég tovább szeretett volna lépni, hogy biztosítsa a lakatok és eszközök optimális használatát a munkaterületen.

Megoldás: A kizárás/kitáblázás láthatóvá tétele a szükséges helyen

A Brady kimagaslóan jól egyedivé alakítható árnyéktáblákat mutatott be a kizárás/ kitáblázás láthatóságának maximalizálásához a munkahelyen. Ezek a nagy táblák egy vagy több panelt is tartalmazhatnak, és azokon az adott munkaterületen használt minden egyes kizáró/kitáblázó lakat, eszköz és kiegészítő „árnyéka” megtalálható. Minden szükséges kizáró/kitáblázó eszköz el van helyezve a táblán. Az árnyéktáblák segítségével az alkalmazottak könnyen és hatékonyan érhetik el a szükséges eszközöket, majd pedig helyezhetik vissza azokat a gép szervizelésének befejezése után.

A cég 5 árnyéktáblát kért: négyet a gyár meghatározott területeire, egyet pedig központi karbantartó táblaként. A Brady előbb a rajzokat szállította le, hogy az ügyfél véleményezhesse és jóváhagyhassa azokat. A táblákon különböző színkódolású lakatoknak, tolózáras szelepekhez, golyósszelepekhez, pillangószelepekhez,

áramköri megszakítókhoz és ipari csatlakozókhoz való kizáró eszközöknek, valamint lakatdobozoknak és lakatpántoknak kellett helyet biztosítani. Emellett kizáró jelölőkhöz való tartó is került a táblára.

Mindegyik árnyéktábla 1,4 méter magas, 2,7 méter széles, és 90 cm széles panelekből áll. A 8 mm vastag plexiüvegből készült táblák sarkai le vannak kerekítve.

Eredmény: A kizárás/kitáblázás gyors és egyszerű használata

A nagy édességgyártó alkalmazottainak immár mindig a keze ügyében van a kizárási/kitáblázási megoldás, amellyel megvédhetik magukat a gépeken végzett beavatkozások során. A kizáró/kitáblázó lakatok, eszközök és kiegészítők, valamint a jelölők nagy és jól látható árnyéktáblákon érhetők el a gyár 5 pontján. A kizárási/kitáblázási árnyéktáblák iránt más csokoládégyárak is érdeklődnek.

Teljes kizárás/kitáblázás 1 partnerrel?

 

Nézze meg a teljes ajánlatunkat!

 

BRADY Magyarország

E-mail: Central_Europe@bradycorp.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek