Technológiai előny belépőszintű áron

2018. május 17., csütörtök, 06:00

Címkék: eszterga Esztergakés esztergálás forgácsolás marás marógép megmunkálóközpont Z-MaT

A 2017. évi májusi Mach-Tech szakkiállításon mutatkozott be egy eddig ismeretlen márka a hazai piacon. Hihetetlenül kedvező árával és két év teljes körű magyar garanciájával hívta fel a figyelmet szerszámgépeire, valamint oktatási célra kifejlesztett CNC-vezérlő paneljeire (eszterga-, illetve marópanelek), melyek segítségével diákok és felnőtt munkavállalók egyaránt elsajátíthatják a programozást.

A Zhenhuan Machine Tool, más néven Z-MaT, a világ egyik legnagyobb, illetve legdinamikusabban fejlődő CNC-szerszámgép-gyártó vállalata. Főbb termékei közé sorolhatók a különböző CNC-eszterga- és megmunkálóközpontok, a vertikális CNC-esztergagépek, továbbá az egyéb, számos funkció betöltésére alkalmas esztergagépek.

 A világszerte fellelhető oktatóközpontok és kisebb cégek rendkívül fontos szerepet töltenek be a vállalat életében. Ennek köszönhetően jött létre az úgynevezett „TOOL ROOM CNC” koncepció, amely magába foglalja az esztergagépek alapjainak, valamint haladó szintű elsajátításának lehetőségét.

A Z-MaT számos alapvető technológiai előnnyel rendelkezik a hajtott szerszámozás területén más cégekkel szemben. Ezt igazolja az a tény, hogy az axiális és radiális marás, a különböző fúrási és menetfúrási műveletek funkciói a legtöbb esztergagép alapkövét képezik.

Mérföldkövek

Az 1990-ben alapított Z-MaT kezdetben öntőformák és autóalkatrészek gyártására fektette a hangsúlyt. A gyár dinamikus fejlődésének, valamint számos magas technológiájú szerszámgép alkalmazásának köszönhetően napjainkra sikeres vállalattá nőtte ki magát a gépiparban.

1999-ben egy hongkongi tőkebefektetés révén a Z-MaT megkezdte tevékenységét a nemzetközi piacon.

A 2000-es évek elejétől a Z-MaT számottevő mennyiségű szerszámgépet gyártott, megalapozva ezzel a termelés növelésének előfeltételeit.

2005-től kezdődően a Z-MaT autóalkatrész-gyártási tevékenységet folytat, és teljes erőbedobással látja el a szerszámgépipart saját termékeivel.

2010-ben egy új globális stratégia következtében megújult a cég logója.

Napjainkra a Z-MaT 23 termékcsaládot és több mint 100 különböző CNC-szerszámgép modellt tudhat magáénak. Ez a fajta áttörés egy olyan világszerte elismert és híres vállalattá formálta a Z-MaT-ot, amely minden téren jeleskedik a különféle termékek értékesítésében, együttműködve partnereikkel.

Mindent összevetve, a Z-MaT részben az egykori hongkongi tőkebefektetés, tajvani kutatásfejlesztés, valamint a kínai manufaktúra közreműködésével nőtte ki magát egy olyan nemzetközi vállalattá, amely nagy figyelmet fordít ügyfeleire és saját alkalmazottjaira, jelentős erőfeszítéseket téve a környezetvédelem és a technológiai fejlődés összhangjának megteremtésére.

A Z-MaT vállalat elkötelezett az oktatási intézményekkel, a közösségi szervezetekkel, a különböző kormányzati szervekkel és cégekkel való kapcsolatépítésben.

Z-MaT-tények:

  • 97% feletti ügyfél-elégedettségi szint
  • Az elégedett partnerek száma több mint 10 000
  • Több mint 15 éves szakmai tapasztalat
  • Maximális odafigyelés az ügyfelek igényeire

A gépek hazai forgalmazója, az Esztergakés Kft. több mint 27 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a forgácsolási szerszámok gyártásában, valamint az eszterga- és marógépek használatában. Az általuk forgalmazott gépeket nemcsak értékesítik, hanem saját gyártási folyamataik során is alkalmazzák. Az Esztergakés Kft. egyike azon kevés gépkereskedőknek, amelyek a CNC-szerszámgépek felszerszámozását is vállalják. Terveik között szerepel többek között az iskolai műhelyek gépekkel, valamint CNC-oktatópanelekkel való ellátása. Berendezéseikkel szeretnék a fiatalok érdeklődését felkelteni a különböző ipari munkafolyamatok tekintetében, és remélik, hogy a jövőben egyre többen ismerhetik meg partnercégük márkáját.

CNC-oktatópanelek (maró, eszterga)

2018. április 16–25. között az Esztergakés Kft. vezetősége gyárlátogatáson vett részt a Z-MaT-nál, amelynek során a két cég létrehozta a „Z-MaT Európát”. Így a gépek szervizelése és javítása Magyarországon történik majd. További terveik között szerepel egy bemutatóterem kialakítása az Esztergakés Kft. telephelyén, melynek kivitelezése 2018. szeptember

www.esztergakeskft.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek