Megfizethető, egyedi Multicomp Pro házak a Farnell kínálatában

A Farnell Multicomp Pro termékcsaládhoz tartozó új, intuitív online eszköz lehetővé teszi testreszabott, költséghatékony egyedi házak létrehozását IoT és M2M alkalmazások számára.

2021. január 18., hétfő, 06:00

Címkék: burkoltat elektronikai gyártás elektronikai ipar Farnell ház Internet of Things konfigurátor

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójának számító Farnell már teljesen testreszabható csúcskategóriás IP67 elektronikai ház megoldásokat is saját márkás Multicomp Pro termékeiből. A Farnell webhelyén elérhető egyedi és intuitív online eszköz használatával az ügyfelek percek alatt létrehozhatnak egy egyedi házat, egyetlen konfigurációval a prototípustól a teljes gyártásig.

Elképesztő ütemben hódítanak teret az IoT-megoldások, mivel sok vállalat szeretné kiaknázni a technológiában rejlő előnyöket. A megfelelő burkolat beszerzése gyakran a terméktervezési folyamat végére marad, ami a hatékonyságra is hatással lehet. A sztenderd házak ezenkívül ritkán alkalmasak a kritikus IoT alkalmazásokhoz. A tervezők számára elérhető jelenlegi házak ritkán kínálják a végfelhasználásokhoz szükséges tartósságot, robusztusságot és védelmet. A költséghatékony, gyorsan létrehozható egyedi ház ideális megoldás azokban az esetekben, ahol egy kulcsfontosságú rendszert kell véges költségvetésből létrehoznunk.

Az online konfigurálás jellemzően öt percet vesz igénybe, ami a több forrásból történő beszerzéshez képest több órányi időmegtakarítást jelenthet. Egyszerűen és hatékonyan hozható létre a szükséges megoldást nemcsak az IoT, hanem más, az intelligens közlekedési rendszerekben (ITS), az összekapcsolt járművekben (V2X, CV2X, RSU 4.1), a vasúti pályák és alagutak megfigyelésében, a mobil biztonságban, az intelligens városokban és a mezőgazdaságban használt egyéb kritikus alkalmazások támogatására.

A Farnell testreszabható Multicomp Pro házsorozatának előnyei a következők:

  • Gyors árajánlat 5 munkanapon belül és szállítás kevesebb, mint négy hét alatt.
  • Normál vagy N típusú IP67 antennák használata a GPS/GNSS, Wi-Fi, LTE, DSRC és LoRa engedélyezéséhez.
  • Hozzáférés számos I/O modulhoz, beleértve az USB, a Cat5, a Cat6, a SIM és tápellátás modulokat.
  • Az mSmart-box házmegoldások megbízható IP67, EN60950-22-Ready, moduláris koncepciót kínálnak, kifejezetten az igényekhez igazítva.
  • A burkolatok szívósak és strapabíróak, beépített Gore® szelepekkel, Sur Tec 650 korróziógátló bevonattal és 100%-os IP67 garanciával rendelkeznek.
  • Szín, kábelhossz és még sok más testreszabása.

„Az új termékcsalád biztosítja, hogy értékes megoldásokkal támogassuk a tervezési folyamatot. Ügyfeleink mindegyikének különböző elvárásai vannak, amihez most egyedi, percek alatt pontosan az igényekhez konfigurálható házakat tudunk szállítani – jelentette ki Gareth James, a Farnell Private Label vezető termékmenedzsere. – A gyors és intuitív online testreszabási eszköz az online kínálatunk legújabb eleme. A Multicomp Pro termékcsaládunk piacvezető ár-érték arányt képvisel minőségromlás nélkül. Az egyedi burkolatokkal az ügyfelek testreszabott megoldásokat kapnak alacsony árakon.”

A Farnell Multicomp Pro megoldásai a többi márkához képest csökkentették a termék életciklusára számított költségeket, így a termékcsalád ideális választás a tervező és fejlesztő laboratóriumok, szolgáltató létesítmények és oktatási intézmények felszereléséhez, ahol limitált a költségvetés. A termékcsalád megfelelő választás azon OEM-, illetve szerződéses elektronikai gyártók számára is, akiknek hozzáadott értéket jelentenek az alacsonyabb költségű, de gyártói minőségű alkatrészek. A több mint 60 00 modellt tartalmazó Multicomp Pro termékcsalád átlagosan akár 30 százalékos megtakarítással jár a legnagyobb márkákhoz képest.

A Farnell által kínált testreszabási szolgáltatások az egyedi burkolatokon kívül egyedi kábeleket és alkatrészeket is tartalmaznak, hogy az elavult vagy nehezen pótolható alkatrészeket a lehető legkönnyebben cserélni lehessen.

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek