Még tovább

A BIBUS Kft. már várja a KOLLMORGEN új szervomotorjait

2018. szeptember 27., csütörtök, 19:35

Címkék: hajtás hajtásrendszer hajtástechnika hajtástechnológia motor szervomotor

«Kisebbek lettek, de nagyobb teljesítménnyel bírnak. Nagyszerű párosítás, amivel sikerült felszerelni a berendezéseket a fokozott hatékonyság és alkalmazhatóság elérése érdekében- jelentette ki örömmel Vízkeleti Róbert a BIBUS Kft. Ügyvezető igazgatója, a Kollmorgen partnereként az új hajtastechnikai fejlesztések kapcsán.

Vízkeleti Róbert közvetlenül a gyártótól kapott tájékoztatást arról, hogy milyen lehetőségeket kínál az AKM2G második generációs szervomotorja a BIBUS Kft. számára, különösen amely az adott berendezés teljesítményét illeti. 

Kisebb, nagyobb teljesítménnyel: a Kollmorgen tovább növelte az AKM2G szervomotor teljesítménysűrűségét

Szeptemberben a Kollmorgen európai székhelyén, Ratingenben szervezett egy partner találkozót «Együtt többet tehetünk» címmel.  A kétnapos rendezvény lehetőséget kínált a partnereknek megbeszélésekre, és mélyreható műszaki ismeretekkel szolgált az aktuális automatizálási megoldásokról, valamint a jövő innovációiról. Az europai es india partnerek éltek a lehetöseggel, hogy közvetlen kútfőből gyűjtsék be a szakmai tapasztalatokat. «Nagyon szoros és együttműködő kapcsolatot tartunk fenn a Kollmorgen vállalattal. Ez az ügyfeleknek is előnyére válik» - hangsúlyozta Vízkeleti Róbert.

A Kollmorgen európai találkozóján a partnerek első kézből kaptak tájékoztatást az új AKM2G motorgyártásról. BIBUS Kft - Vízkeleti Róbert és Jan Treede, a Kollmorgen Europe vezérigazgatója örömmel várják a közelgő közös projekteket.

Az AKM2G szinkron szervomotorok második generációja akár 30 százalékkal nagyobb nyomatékot szolgáltat, köszönhetően a Kollmorgen szakértelmének, amit főként erős és átgondoltan kialakított, kompakt, hatékony motorok fejlesztésében és gyártásában szerzett. A Kollmorgen jelentős sikert ért el a tekercseléssel járó veszteségek csökkentésében, ezáltal közvetlenül a mai napig javul a már meglévő AKM szervomotorok eddig is hatékony nyomaték-fordulatszám aránya. «A második generációs AKM2G motort nagyobb teljesítménye mellett ugyanakkora méretben ajánljuk a partnereinknek» - mondta Jan Treede, a Kollmorgen Europe házigazdája és vezérigazgatója.

www.kollmorgen.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Austria transfers

Média Partnerek