Már védőszalaggal is elérhetők a HIWIN vezetőgörgők

Rozsdamentes acél védőszalag a hatékony védelemhez

2019. szeptember 18., szerda, 06:00

Címkék: biztonságtechnika HIWIN lineártechnika lineártechnológia vezetékek vezető

A lineáris vezetékek felszereléséhez rögzítőfuratokra van szükség a profilsínben. Mivel a profilsínek felülről történő szerelése (R-sín) lényegesen gazdaságosabb, mint az alulról történő szerelés (T-sín), a legtöbb esetben ezt a rögzítést használják. Annak érdekében, hogy hosszú élettartamot biztosítsunk a lineáris vezetősínek számára, és hatékonyan védjük a házat a szennyeződésektől, a profilsínen lévő furatokat a szerelés után újra le kell zárni.

A HIWIN CRG lineáris vezetőgörgők új védőszalagja megbízható védelmet nyújt még a kirívóan zord környezeti körülmények között is, ugyanakkor a gyors rögzítést is lehetővé teszi. A fedőlemeznél alkalmazott időigényes préselési eljárás feleslegessé tétele révén a szerelési idők több mint 90%-kal csökkenthetők.

Új védőszalag a HIWIN CRG sorozatú vezetőgörgőkhöz

Rendkívül nagy teherbírásuknak és merevségüknek köszönhetően a HIWIN vezetőgörgők nagyon népszerűek a szerszámgépiparban és a célgépépítésben. A gépgyártáshoz kapcsolódó túlnyomóan durva környezeti feltételek miatt a védőszalagok általában rézből vagy acélból készülnek, ami sokkal több szerelési feladatot jelent, mint a hagyományos műanyag fedőlemezek esetében.

www.hiwin.hu

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek