Kompakt és pontos pozicionálás

DATORKER® hajtóműegység a HIWIN kínálatában

2021. július 22., csütörtök, 06:00

Címkék: hajtás hajtásrendszer hajtástechnológia hajtómű HIWIN lineártechnika

A lineáris hajtástechnika offenburgi székhelyű specialistája a kompakt DATORKER hajtóműegységekkel bővítette a pontos pozicionálást lehetővé tevő termékkínálatát.

A nagy redukciójú DATORKER hajtóműveket jellemzően keresztgörgős csapágyakkal szerelik fel. A hajtómű ezáltal tökéletesen megfelel robotok és ipari rendszerek forgóegységeiben történő alkalmazásra, de orvosi berendezésekben, például fogászati marógépekben is használják.

A nagy, 50 és 120 közötti redukciós aránynak, valamint a mechanikus holtjáték nélküli kialakításnak köszönhetően a hajtóművel nagyon nagy pozicionálási pontosság érhető el – mindez kis méretek és tömeg mellett!

DATORKER® hajtóműegység a HIWIN kínálatában

A HIWIN kínálatában öt különböző méret érhető el a hajtóműalkatrészektől a hajtott oldali csapágyas és tömített házú kész hajtóműig. Az alkalmazástól függően a hajtómű beépített kulccsal ellátott aggyal vagy üreges tengellyel rendelkezik. Ezáltal a közegek, például a pneumatikus vagy elektromos vezetékek közvetlenül a hajtóművön keresztül is vezethetők.

A DATORKER® hajtóműegységek a https://www.hiwin.de/en/Produkte/Wellgetriebe/c/4934 internetes oldalon érhetők el. Az online portálon a megszokott módon egyéb dokumentumok is megtalálhatók, például az összeszerelési utasítások és a minden szokásos csereformátumban letölthető CAD-modellek – a nap 24 órájában, a hét minden napján.

DATORKER® a HIWIN-től – egy tengelyegység többféle alkalmazáshoz.

www.hiwin.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
ÉLELMISZER-BIZTONSÁG
Média Partnerek