Kinematika, vezérlő és szoftver egyetlen csomagban

A beépítésre kész rendszerkészletek révén csökkenthetők a költségek és a piacra jutás ideje

2017. november 15., szerda, 06:00

Címkék: adagolás adagolórendszer anyagmozgatás Festo forrasztóanyag handling hegesztés hegesztéstechnika szerelés szereléstechnika

Csavarozás, adagolás, tesztelés, forrasztás, megfogás, és még sorolhatnánk: a Festo YXMx kompakt handlingrendszere számos szerelési alkalmazás alapját képezi. A kinematikát, vezérlőt és szoftvert tartalmazó, kiválóan összeállított rendszerkészlet révén pénzt és piacra jutási időt takaríthat meg – a fejlesztéstől a programozáson át az üzembe helyezésig.

A kompakt handlingrendszerrel munkadarabokat, szerszámokat mozgathat tetszőleges pályán. Különösen jól alkalmazható az elektronikai és a könnyű szerelőiparban, valamint laboratóriumi automatizálási feladatoknál. A gép- és rendszergyártók jelentős mértékben csökkenthetik mérnöki kiadásaikat e rendszerkészletek révén. A szoftverkönyvtárból származó előre definiált funkciómodulok és sorrendvezérlések felhasználása leegyszerűsíti a programozást és üzembe helyezést.

A kinematikát, vezérlőt és szoftvert tartalmazó, kiválóan összeállított rendszerkészlet révén pénzt és piacra jutási időt takaríthat meg

Használatra kész és megbízható

A Festo rendszerkészlete számos alkalmazás alapvető platformját képezi. A nyílt interfészeknek köszönhetően könnyen integrálható a gépgyártók alkalmazáskörnyezetébe. A kinematika, vezérlő és szoftver tökéletesen illeszkedő komponensei és funkciói gondoskodnak a működési megbízhatóságról. A standard komponensek használata biztosítja a berendezések kedvező árát. Az ilyen típusú készletek teljesen új megtakarítási lehetőségekkel szolgálnak: lehetővé teszik, hogy a gép- és rendszergyártók, teljesen alapvető feladataikra koncentrálhassanak.

A Festo YXMx kompakt anyagmozgató rendszere képezi számos asztali szerelő alkalmazás alapját, beleértve a csavarozást, tesztelést, adagolást, pick and place tevékenységet, forrasztást, vákuummal történő megfogást és még sok mást

A szoftver révén könnyen elérhető a kívánt eredmény

A Festo Positioning Desktop Lib előre definiált funkciómoduljainak köszönhetően a programozás és üzembe helyezés gyors és egyszerű. A következő funkciók lehetségesek: az alkalmazott kinematikának megfelelő paraméterezés, homing és jogging, előre definiált CNC-programok, pont-pont mozgás, pick and place, körkörös és ívelt mozgás, definiált interfész a kommunikációs és hosztrendszerekhez, fájlkezelés, üzenetrendszer hibakezeléshez és a programvezérléshez. Mi több, a vezérlőkészülék grafikus felhasználói felületével (GUI) biztosítja a programszekvenciák egyszerű és megbízható generálását.

A szoftverkönyvtárból származó előre definiált funkciómodulok egyszerűvé teszik a programozást és üzembe helyezést

Kompakt és könnyen integrálható

A rendszerkészlet tartalmaz egy CECC-X kompakt vezérlőt is, amely valamennyi funkció végrehajtásáról gondoskodik. Számos előre definiált interfészt tartalmaz a fölérendelt vezérlőrendszerhez – beleértve az ipar 4.0 rendszerek által használt OPC-UA interfészt is.

www.festo.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek