Hatékonyság már a belépő szinten is

Az AMB szakkiállításon mutatkozik be a Dürr vízbázisú tisztítóberendezése

2016. szeptember 06., kedd, 06:00

Címkék: alkatrészmosás alkatrésztisztítás dürr ecoccube Dürr Ecoclean felülettisztítás GesKor Kft. oldószeres tisztítás tisztítástechnológia

A fémmegmunkálás nemzetközi vásárán lesz megtekinthető a Dürr Ecoclean EcoCCube névre hallgató rendkívül kompakt tisztítóberendezése. Az elöltöltős gép a kis helyigénynek, az alacsony önsúlynak és az azonnali beépíthetőségnek köszönhetően gyorsan és egyszerűen integrálható a gyártásba. Az EcoCCube ezáltal ideális választás a vízbázisú alkatrésztisztításba éppen belekezdő vállalkozások számára is.

Legyen szó akár forgácsolt, sajtolt vagy mélyhúzott alkatrészekről, a lúgos, semleges vagy savas közegben végzett vízbázisú alkatrésztisztítás napjainkban számos iparágban, valamint az újrafeldolgozásban a legszélesebb körben alkalmazott tisztítási technológiának számít. Az elvárt tisztasági szint azonban az alkatrész készültségi fokától, a későbbi folyamatoktól és az adott iparágtól függően eltérő lehet. Ha a cél az egyszerűbb tisztítási feladatok vagy a köztes tisztítás hatékony és eredményes elvégzése, a Dürr Ecoclean EcoCCube névre keresztelt berendezése számos előnyt hordoz magában. Rögtön idesorolhatjuk a helytakarékos kivitelezést a mindössze 2 100 × 1 630 × 1 855 mm (hosszúság × szélesség × magasság) helyigénnyel, valamint az alacsony önsúlyt. A kétlépcsős (mosás/öblítés) és azonnal csatlakoztatható, vízsugárral tisztító és forró levegővel szárító egység egyszerűen és minimális idő alatt integrálható bármilyen gyártási környezetbe.

A mindössze 2 100 × 1 630 × 1 855 mm (hosszúság × szélesség × magasság) helyigény, az alacsony önsúly, valamint az azonnal a gyártásba vonhatóság révén az EcoCCube optimális választás a vízbázisú alkatrésztisztítás belépő szintű szegmensében

A felhasználóbarát, elöltöltős, beépített manuális ki- és betöltő rendszerrel felszerelt gép előnyei közé tartozik még a nagyfokú rugalmasság is. Az olajjal és/vagy emulzióval szennyezett alkatrészek darabonként vagy ömlesztve is tisztíthatók. A négy fúvókával felszerelt sokoldalú vízsugárrendszer a tisztítás és öblítés során is nagy áramlási sebességet tesz lehetővé. Az alkalmazott közeggel elért tisztító hatás az alkatrészeknek a munkakamrában történő forgatásával is növelhető. Az alkatrészek tisztítása a forró levegő cirkuláltatásával történik, a gőz a környezetbe történő kikerülésének veszélye nélkül. Az EcoCCube szabadon programozható vezérlése akár 10 program eltárolását is lehetővé teszi, ami az alkatrésztípusokra szabott folyamatok külön definiálását teszi lehetővé. A program kiválasztása és elindítása egy intuitív HMI vezérlőpanelen történik, amelynek könnyű és biztonságos kezelhetősége szintén hozzájárul a magas megbízhatósághoz.

Nagy teljesítmény + hosszú tisztítóközeg-élettartam = hatékonyság

A hatékony tisztítási, öblítési és szárítási műveletek óránként akár 12, egyenként 80 kg összsúlyú tétel egyidejű tisztítását teszik lehetővé. A merítőkádakba került olaj a tisztítóközegből teljes áramú szűrési technológiával, valamint olajlefölözővel kerül folyamatosan eltávolításra. Ezáltal meghosszabbodik a tisztítóközeg és a merítőkádak élettartama. A két standard merítőkád optimális méretezése az üzemi hőmérséklet gyors és energiahatékony elérését is elősegíti. Ezek a tulajdonságok a nagy áteresztőképességgel kombinálva költséghatékony tisztítási folyamatokat, valamint a gyártási darabköltségek csökkentését eredményezik.

A Dürr Ecoclean GmbH az AMB szakkiállításon a 6. pavilon 6E38 standján várja az érdeklődőket.

www.durr-ecoclean.com

Magyarországi képviselet:

GesKor Kft.

9184 Kunsziget, Fő út 47/A

info@geskor.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek