Érjen el biztonságosabb gépen végzett beavatkozásokat kizárással/kitáblázással

2020. január 15., szerda, 16:29

Címkék: biztonság biztonságtechnika Brady kitáblázás kizárás kizáró

Bárhova is szeretne eljutni a kizárási/kitáblázási programmal, a Brady segít és támogatja Önt.

Teljeskörű kizárási/kitáblázási megoldásunk részét képezik a kidolgozott kulcstervezéssel bíró innovatív lakatok, a speciális kizáró eszközök, a praktikus szoftver és a nagyszerű szolgáltatások, például az energiakezelési pontok azonosítása vagy a maga nemében a legjobb eljáráskidolgozás.

  • Innovatív SafeKey lakatok: használja a legbiztonságosabb kizárási/kitáblázási eljárásokat a karbantartási műveletek során. A 100 000-nél is több egyedi kulccsal rendelkező lakatok a nagyobb vállalatspecifikus kulcshierarchiákat is támogatják, amelyben 2 lakat nem nyitható ki ugyanazzal a kulccsal.
  • Speciális kizáró eszközök: eszközeink széles körével bármilyen energiaforrást blokkolhat, amivel semlegesítheti a gépet és növelheti a beavatkozás biztonságát.
  • Praktikus szoftver az eljáráshoz: egyszerűen bevezetheti, jóváhagyhatja vagy szerkesztheti, méretezheti és kommunikálhatja a gépspecifikus kizárás/kitáblázási eljárásokat.
  • Nagyszerű kizárási/kitáblázási szolgáltatások: a Brady mérnökei segítenek a helyszínen azonosítani az energiakezelési pontokat és leírják a legjobb gyakorlatnak megfelelő gépspecifikus kizárási eljárásokat.

A Brady mindenben segíthet a kizárás/kitáblázás területén.

Ismerje meg a teljeskörű kizárási/kitáblázási megoldást, melynek minden lépéséhez szakértő tanácsadás tartozik.

www.brady.hu

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek