E 7048 beépíthető munkahenger felfogatótárcsával

ÚJDONSÁG a Meusburgernél

2018. június 28., csütörtök, 10:20

Címkék: Meusburger normália normáliák szerszám szerszámtechnika

Különösen a legkisebb beépítési helyekhez alkalmas az új kompakt munkahenger, mely kizárólag a Meusburgernél kapható. Az egyszerű férőhely kialakítás és a mellékelt csavarok gyors beépítést garantálnak. Ezenkívül a tömítéseket a két beépítési átmérő védi.

Az új Meusburger beépíthető munkahenger felfogatótárcsával kompakt és intelligens kialakítása miatt nagyon kis beépítési helyet igényel és így maximális tervezési szabadságot biztosít a szerszámtervezésnél. A szerelés ültetett, vagy süllyesztett módon történhet. Az összeszereléshez két beépítési átmérő van a lapba fúrva. Ezzel elkerülhető az O-gyűrűk károsodása a keresztirányú furatok esetén.

E 7048 beépíthető munkahenger felfogatótárcsával (Forrás: Meusburger)

A kettős tömítéssel ellátott dugattyúrudak további lehúzógyűrűvel rendelkeznek a tiszta működés érdekében, miközben a szabványos FKM-tömítések (Viton®) lehetővé teszik a működési hőmérsékletet 180 °C-ig. Az edzett és köszörült dugattyúrúd optimális védelmet és így hosszú élettartamot biztosít. A kitolómenet segítségével a henger gyorsan és egyszerűen kiszerelhető. Az új E 7048 beépíthető munkahenger felfogatótárcsával 4 különböző méretben kapható és mindegyik 3 különböző lökethosszal rendelkezik. A CAD-adatok pár kattintással letölthetők digitális katalógusunkban.

www.meusburger.com

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek