Az agilis könnyűsúlyú

2016. október 04., kedd, 06:00

Címkék: automatizálás ipari robot KUKA KR Agilus KUKA Robotics robotika

Bemutatkozott a KR Agilus kisrobotcsalád legújabb tagja. A rendkívül kompakt KR 3 Agilus révén teljessé vált a cég kisrobotokból álló sorozata.

A modell olyan gyártókörnyezetben kerül alkalmazásra, ahol nagyon rövid ciklusidő és maximális teljesítmény az elvárás – tipikusan ilyen területek a kis alkatrészek szerelése, az anyagmozgatási feladatok, a csavarozás, a forrasztás, a ragasztás, a csomagolás, a tesztelés és az ellenőrzés.

Kompakt kialakítás

A KR Agilus kisrobotcsalád legújabb tagja mindössze 600×600 mm méretével is teljes cellák automatizálását teszi lehetővé. Az új modellt – nagytestvéreihez hasonlóan – kiemelkedő sebesség és pontosság jellemzi, mindezt azonban kompakt kivitelben kínálja, ami ideális megoldássá teszi a mikroelektronikai iparban használt kis cellák robotizálására. Az intelligens konstrukciónak köszönhetően a KR 3 Agilus költséghatékony, minimális karbantartást igényel, és rendkívül megbízható.

Kicsi, kompakt és rendkívül pontos: az új KR 3 Agilus

Automatizálási megoldás az elektronikai iparban

Az új kisrobotot 3 kg-os teherbírásával és 540 mm-es karkinyúlásával a legkülönbözőbb ágazatok, de különösen az automatizálás egyik legnagyobb és leggyorsabban növekvő piacának, az elektronikai szektor igényeinek kielégítésére tervezték. A minőség, a megbízható technológiák és a robusztus alkatrészek révén a KR 3 Agilus új mércét állít fel a teljes bekerülési költség (TCO) tekintetében.

www.kuka-robotics.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek