A UTi Hungary választott

2012. július 11., szerda, 11:22

Címkék: Inc ipari park Prologis UTi Hungary

A Prologis, Inc., ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat, megújította bérleti megállapodását a UTi Hungary Logistics LLC-vel, a régió egyik vezető logisztikai szolgáltatójával, melynek tárgya 20 589 négyzetméter ipari terület.

A UTi Hungary létesítménye a Prologis Park Budapest-Sziget, egy 120 500 négyzetméteres disztribúciós park területén helyezkedik el, Budapesttől 17 kilométerre délre.

 „Régóta kiváló üzleti együttműködésben állunk a Prologis-szal Magyarországon” – mondta Bagyinszki Zoltán, a UTi dél-kelet európai ügyvezetője. „A modern, stratégiai elhelyezkedésű disztribúciós létesítmény mellett a Prologis professzionális ügyfélkapcsolati csapata mindig rendelkezésünkre állt, hogy megfeleljen napi operációnk specifikus igényeinek.”

A Prologis Park Budapest-Sziget hét épületében több mint 120 000 négyzetméter disztribúciós és irodai területet foglal magában, és további 50 000 négyzetméteres fejlesztési potenciállal bír. A park az M0-ás körgyűrű mellett található, amely közvetlen kapcsolatot jelent a repülőtérrel és a magyarországi autópálya hálózattal.

„Ez a tranzakció jó példája annak a megalapozott koncepciónknak, hogy kiszolgáljuk egy végfelhasználó ellátási láncának logisztikai műveleteit” – mondta Kemenes László, a Prologis magyarországi és romániai képviselője. „A UTi az ellátási láncok elismert szakértője, és mi büszkék vagyunk, amiért minket választottak magyarországi létesítmény szolgáltatójuknak.”

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek