FLIR E53 – A professzionális hőkamerák belépő modellje

A FLIR Exx sorozatának legújabb tagja élénk képeket és nagy mérési pontosságot kínál

2019. október 02., szerda, 06:00

Címkék: flir hőérzékelő hőkamera hőkamera termográfia hőmérséklet hőmérsékletmérés kamera mérés méréstechnika szenzor szenzortechnika

A FLIR Systems, Inc. bemutatja a FLIR E53-at, az Exx sorozat professzionális hőkameracsaládjának legújabb tagját elektronikai, mechanikai és építőipari használathoz. Ez az Exx sorozat belépő szintű modellje, de ugyanolyan képtisztaságot, mérési pontosságot és számos, a robusztus kialakításból eredő funkciót kínál, mint az Exx termékcsalád többi eszköze. Az E53 olyan professzionális hőkamerás képalkotási technikát kínál, amely számos szakember és vállalkozó számára lehetővé teszi a forró pontok vagy az épület hiányosságainak azonosítását, mielőtt azok költséges javításokhoz vezetnének.

A FLIR E53 ragyogó 4"-os érintőképernyővel és 160 fokos látószöggel rendelkezik annak érdekében, hogy a felhasználók mindig tiszta hőképet lássanak bármilyen szögből. A többi Exx sorozatú modellhez hasonlóan az E53 jelentős fejlesztéseket kínál a FLIR MSX technológiájához, egy 5 megapixeles vizuális kamerát használva a kép jobb áttekinthetősége, perspektívája és olvashatósága érdekében. Az E53 240 × 180 felbontású érzékelője több mint 43 000 hőmérsékletipont-mérést és magas hőmérsékleti tartományt kínál 1 200 ºF-ig (650 ºC).

A FLIR E53 robusztus és vízálló kialakításának köszönhetően ellenáll a technikusok és vállalkozók kemény munkakörülményeinek, akár mindennapos használat során is. Az agilis felhasználói felület intuitív kezelést és olyan hasznos funkciókat biztosít, mint a 1-Touch Level/Span, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a képernyő megérintésével javítsa a célpont kontrasztját. A továbbfejlesztett Wi-Fi-vel, a METERLiNK®-kapcsolattal és a testre szabható munkamappákkal az archiválás és a jelentéskészítés még soha nem volt ilyen egyszerű.

„A FLIR E53 segítségével az Exx sorozat professzionális kézikameráit elérhetőbbé tesszük azon ipari szakemberek számára, akik ugyan hozzáférnének az ilyen típusú technológiához – a világ hatodik érzékéhez (the World’s Sixth Sense) –, azonban eddig úgy gondolták, hogy mindez elérhetetlen – mondta Rickard Lindvall, a FLIR eszközök vezérigazgatója. Megoldási, érzékelési és jelentési eszközöket kínál, amelyekre szükség van a problémák gyors és pontos diagnosztizálásához, illetve a javítások garantálásához.”

www.flir.com/exx-series

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek