Energiahatékonysági felújítások

2012. május 08., kedd, 14:42

Címkék: energia-megtakarítás jelenlétérzékelő Mini Pragma RoHS-előírás Schneider Electric

A tavasz vége felé járva hamarosan beköszönt a lakásfelújítások legfelkapottabb időszaka, hiszen nyáron nagyobb kedvvel és elszántabban fogunk hozzá környezetünk részleges vagy akár teljes átalakításához. A Schneider Electric is készült néhány tippel praktikussági szempontokat figyelembe véve, az energia- és a költséghatékonyságot szem előtt tartva.

A szórakoztatóelektronika korában élünk, így nem csoda, ha ellepik a padlót a kábelek és olykor azt sem tudjuk, hová lépjünk. Egyszerű megoldást nyújt erre a problémára a vállalat Ultra kábelcsatorna-rendszere, amelynek kialakítására kiváló alkalmat kínál egy alapos felújítás. A környezetbarát alapanyagokból, kadmium- és ólommentes, kiváló minőségű PVC-ből készült kábelcsatornák, öntapadós változatban is elérhető minicsatornák és szegélycsatornák könnyen összeszerelhetők, továbbá ellenállnak a külső behatásoknak. Az egyaránt lakossági és irodai felhasználásra tervezett Ultra termékek megfelelnek a RoHS előírásoknak, intelligens kiegészítőiknek köszönhetően pedig gyorsabb és biztonságos szerelhetőséget tesznek lehetővé.

       

A villamos hálózat központja helyet biztosít a szükséges védelemhez és a villamos szerelvényekkel kompatibilis vezérlőeszközökhöz. A Schneider Electric kínálata a háztartások számára a Mini Pragma kiselosztó, amely amellett, hogy innovatív kialakításának köszönhetően következetesen idomul a villamos szerelvényekhez és harmonikusan illeszkedik környezetébe, a villanyszerelők munkáját is nagymértékben megkönnyíti., amely 4 modultól egészen 36 modulig elérhető.

A másik módszer sötétség, illetve felesleges világítás ellen, ha mozgásérzékelőkkel szereljük fel otthonunkat. A Schneider Electric CCT mozgásérzékelői esetében az egyedi beállítástól függően a világítás egy idő után automatikusan kikapcsol, ami a kényelem mellett az energiamegtakarítást is szolgálja. A jelenlétérzékelő azonnal felkapcsolja a lámpát, ha az infravörös detektor mozgó hőforrást érzékel a megfigyelt területen.

 A kültéri, 120 fokos mozgásérzékelő ideális utak és bejáratok automatikus világításkapcsolásához, egy épület komplett ellenőrzéséhez azonban a vállalat a 360 fokos mozgásérzékelőt ajánlja. A kültéri jelenlétérzékelők jellemzően erős UV sugárzásnak ellenálló műanyagból készülnek, így hosszú éveken át ellenállnak az időjárási hatásoknak.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek