Előhuzalozott csatlakozók az RS kínálatában

Az egyvégű kábelszerelvények egyszerű rendelést és csatlakozást tesznek lehetővé, kevesebb átfutási idővel

2019. augusztus 07., szerda, 09:22

Címkék: csatlakozás-technika csatlakozó Harting kábel kábeltechnológia kommunikáció RS Components vezetékek vezetékezés

Az RS Components (RS) a Harting népszerű Han csatlakozóalkatrész-sorozatán alapuló előhuzalozott, egyvégű kábelszerelvényekből álló új termékcsaládot mutatott be. A szerelvények egy sor általánosan használt kábel/csatlakozó kombinációval gondoskodnak a számos alapvető kábelezési igénynek való megfelelésről. A termékek kizárólag az RS Components kínálatában kaphatók.

Mivel az ügyfeleknek nem kell többé maguknak összeszerelniük a csatlakozóikat az alapkomponensekből, az új előhuzalozott kábelszerelvények nemcsak a rendelési folyamat bonyolultságát, de az átfutási időt és a munkát is csökkentik, ami gyorsabb csatlakozást tesz lehetővé a végfelhasználó berendezéséhez. Ráadásul az ügyfelek csökkenthetik a helyszínen tartott kábelkészlet-mennyiséget is.

Az új előhuzalozott csatlakozókból álló termékcsaládhoz 6 irányú (plusz földelés) és 10 irányú (plusz földelés) egyvégű szerelvények tartoznak, melyek 1,5 mm2 vagy 2,5 mm2 átmérőjű huzal befogadására képesek, és 1 m, 3 m vagy 5 m kábelhosszúságukkal készen állnak a végfelhasználó berendezésébe történő közvetlen vezetékezésre. A HARTING Han 6B és 10B sorozat házai, 6E és 10E betétei, ezüstbevonatú krimpelhető érintkezői és csavaros kábelcsatlakozói mind a szerelvények tartozékai.

A vezérlőkábel bevonata RAL7001 színkódú ezüstszürke poliuretán, amely megfelel a DIN EN 50525-1 (VDE 0285-525-1) szabványnak, a könnyen beazonosítható, számkódos erek egyértelműen jelzik a csatlakozóházon belüli ér-érintkező végződést. A kábel rendkívül ellenálló a kopással és a szakadással szemben, és kiváló hajlítási sugár jellemzi.

A 6 irányú és a 10 irányú változatok egyaránt 500 V névleges feszültséggel rendelkeznek az IEC61984 szabványnak megfelelően, névleges áramuk pedig 16 A.

A HARTING Han sorozatához tartozó kábelszerelvényeket mostantól kizárólag az RS kínálja az EMEA-térség és az ázsiai csendes-óceáni térség országaiban.

hu.rs-online.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek