Új, vízzel érintkezve 30 másodpercen belül feloldódó címke

2018. május 08., kedd, 21:32

Címkék: azonosítás azonosítási technológia azonosító címke Brady címke címkenyomtató jelölés jelöléstechnika

A Brady Corporation új, vízben oldódó B-403 papírcímkéi meleg vízzel érintkezve a felület károsodása és ragadós maradványok nélkül, teljesen feloldódnak 30 másodpercen belül. A B-403 ideális a minden használat után új azonosítást igénylő elemek megjelölésére. Az ilyen címkéket széles körben alkalmazzák laboratóriumokban, a közlekedésben, a logisztikában és más iparágakban.

Gyors és egyszerű

A B-403 vízben oldódó papírcímke öntapadó, és nagyon egyszerűen felhelyezhető. A címke meleg vízzel érintkezve 30 másodpercen belül a felület károsítása és maradékok nélkül teljesen feloldódik. A B-403-mal egyszerűbbé válik a címkék eltávolítása, csökken a szűrők és lefolyók karbantartási igénye, emellett az újrafelhasználható elemek számos iparágban egyszerűen újra azonosíthatók.

Felületek széles köre

Az új, vízben oldódó címke a legtöbb felülethez, például üveghez, rozsdamentes acélhoz, alumíniumhoz, műanyaghoz stb. jól tapad. Így a címke nagyszerű megoldás tartályok, ládák és üvegáruk minimális hulladékot eredményező, rövid idejű azonosítására.

Nyomtatás helyben

A vízben oldódó címkék bármelyik létesítményben kinyomtathatók a Brady asztali nyomtatóival. A B-403 vízben oldódó címkével kompatibilis nyomtatók közé tartoznak a BBP12, S3100, BBP30, BBP31, BBP33, BBP35, BBP37 és BradyPrinter i7100 ipari címkenyomtatók az R4300 festékszalaggal.

Tekintse meg a címkéket használat közben, és kérjen mintát tesztelésre a Brady webhelyen.

www.brady.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek