Tartós kábel- és alkatrész-azonosító megoldások

2016. április 06., szerda, 18:27

Címkék: azonosítási technológia azonosító címke Brady címke címkenyomtató kábel vezetékek

Képzelje el, hogy egy fontos gép, áramellátó vagy üzleti rendszer egy vastag vezetékkötegben levő sérült kábel miatt leáll. A köteg átvizsgálása sok időt vehet igénybe, pedig az épp kritikus tényező. A megfelelő távolságonként elhelyezett egyszerű, mégis tartós kábelazonosító címkék segíthetnek a fontos rendszerek gyors helyreállításában.

Gyors helyszíni címkenyomtatók

A Brady gyors címkenyomtatókat kínál, amelyekkel csak néhány másodpercig tart a megfelelő azonosító címke kinyomtatása. Ezekkel a felépítésük révén a pornak, a nedvességnek és az eseti ütéseknek ellenálló, megbízható nyomtatókkal és a velük használható különböző méretű, színű és típusú tartós azonosító címkékkel bármilyen kábel vagy alkatrész gyorsan azonosítható.

Széles címkeválaszték

Egy profi a megfelelő eszközzel a kezében mindig gyorsabban és jobb eredménnyel végzi el a munkát. A Brady nyomtatókhoz éppen azért érhető el címkék széles választéka, hogy minden helyzetet kezelni tudjanak. Ha sok információt kell egy kis címkén elhelyezni, tegyen üres zászló címkéket a nyomtatóba. A kábeleken található létfontosságú vonalkód kopástól, szennyeződéstől ás nedvességtől való megóvásához használjon önlamináló címkét vagy kábelhüvelyt. Fontolja meg különböző színek használatát, hogy gyorsabban azonosíthassa a kábeleket a kábelkötegben. Ezen azonosítási megoldások mindegyikét elérheti a szükséges méretben, a nyomtatóba könnyedén behelyezhető fogyóeszközök formájában.

Extrém tartósság

A kábel- és alkatrészcímkéknél követelmény a jó tapadás, a fennmaradás és az olvashatóság. Kevés annál bosszantóbb dolog van, mint amikor az utolsó címke is a padlóra esik egy elektromos kapcsolószekrény kinyitásakor vészhelyzetben. A Brady folyamatosan jelentős erőforrásokat fordít olyan címkék, festékszalagok és ragasztóanyagok fejlesztésére, amelyek még a legigényesebb környezetekben is kimagaslóan jól tapadnak és olvashatóak maradnak.

A Brady összegyűjtött 10, a kábel- és alkatrész-azonosításban használható időtakarékos és időpazarló megoldást. Ha meg szeretné kapni a kiadványt, küldjön e-mailt a következő címre: emea_request@bradycorp.com!

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek