Sikeres évet zárt a DHL Supply Chain Magyarország

Voumennövekedéssel ünnepli a karácsonyt a vállalat

2014. december 19., péntek, 09:44

Címkék: dhl DHL Supply Chain Ujszászi Ferenc

A DHL Supply Chain Magyarország (DSC) 10%-os volumennövekedést ért el 2013-as eredményeihez képest. A növekedés elsősorban a vállalat bővülő ügyfélkörének valamint magyarországi tevékenységeinek kiterjesztésének köszönhető. A közelgő ünnepeknek köszönhetően a vállalat forgalma a duplájára nőtt, a karácsonyi időszakra a vállalat 150 fő felvételével, 20%-kal bővítette központi munkaerejét.

Az ünnepek alkalmával megnövekedő forgalomra már szeptemberben elkezdődött a felkészülés, hogy a karácsonyi időszakot a vállalat a szükséges, kibővített erőforrásokkal tudja teljesíteni. A DHL Supply Chain Magyarország üllői raktárában egyszerre 30-40 szakembert foglalkoztatott váltóműszakban hogy egyik legnagyobb FMCG szektorbeli ügyfelét segítse kozmetikai ajándékcsomagok előkészítésével. A csomagokat ezután az úgynevezett “Gate to Balkan” szállítmányozási stratégiának köszönhetően, könnyedén és gyorsan tudták elszállítani Ausztriába, Albániába, Bosznia-Hercegovinába, Bulgáriába, Horvátországba, Montenegróba, Macedóniába, Romániába, Szerbiába és Szlovéniába.

Az ünnepi időszak alatt különösen sok dolguk volt a DHL üllői, pátyi, és biatorbágyi raktáraiban dolgozóknak, akik legfőképpen a fogyasztói és műszaki termékek előkészítéséről gondoskodnak. A vállalat budapesti központjában is megnövekedett a forgalom: az idei karácsonyt megelőző logisztikai hajrában több mint 20 000 hívás során álltak az ügyfelek rendelkezésére a DHL Budapest Support Center (BSC) munkatársai,  világszerte 95 ország kiszolgálásában. A Budapest Support Center fejlesztése 2014-ben is folytatódott, 2007-es indulása óta már több mint 40 ügyfelet szerzett világszerte, kiterjesztve tevékenységét nem csak a távközlési, de az egészségügyi ágazatra is.

„A 2014-es év rendkívül sikeres volt a DHL Supply Chain Magyarország számára. A teljes munkaidőben foglalkoztatott munkavállalóink számát 100-ról 280-ra növeltük, valamint közel kétszeres volumennövekedést értünk el egyik legnagyobb, technológiai szektorban tevékenykedő ügyfelünkkel, amelynek 38 000 m2-es raktárkapacitással állunk rendelkezésére. A világ vezető szállítási és ellátási lánc megoldások szolgáltatójaként élen járunk az innováció, az engedélyezési folyamatok és a gyógyszerminősítés területén. Működésünk minden területén folyamatfejlesztésre törekszünk, hatékonyságunk növelése és ügyfeleink vállalkozásainak még eredményesebb támogatása érdekében.” - mondta Ujszászi Ferenc  a DHL Supply Chain üzletfejlesztési igazgatója.

www.dhl.hu

DHL Supply Chain – A DHL Supply Chain vezető logisztikai vállalat, 60 országban, több mint 23 millió négyzetméternyi raktárterülettel szolgálja ki ügyfeleit. A DHL Supply Chain Magyarország ügyfelei legfőképp a technológia, járműipar és az energiaipar területén tevékenykednek, igényeiket több mint 400 munkatárs szolgálja ki.

A DHL Supply Chain 2013-ban több mint 55 milliárd eurós forgalmat bonyolított.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek