Megbízható partner a repülőgépipar számára

Hegesztett acél nagy teherbírású négykerekű görgő

2019. augusztus 20., kedd, 06:00

Címkék: anyagmozgatás Blickle görgő légiipar logisztika repülőgép repülőgépipar ROLL-N

Az Ügyfél egy nemzetközi úttörő vállalat a légi és űrközlekedési iparágban. Vezető szerepet tölt be repülőgépipari termékek, szolgáltatások és megoldások tervezésében, gyártásában és szállításában globális szinten. A vállalat egész Ázsiában, Európában és Amerikában rendelkezik repülőgép- és helikopter-végösszeszerelő üzemekkel és a 2000-es év óta több, mint hatszorosára növelte megrendelési volumenét.

A kihívás

A repülőgépgyártás végösszeszerelési folyamata során különleges követelmények hárulnak a logisztikai szolgáltatóra. Ezért a vállalat a nehéz és érzékeny repülőgépalkatrészek szállítására olyan lábvédővel rendelkező forgóvillás görgőt keresett, amely a védelmi funkciója mellett a talajszennyeződéseket és a kis alkatrészeket is el tudja távolítani az útpályáról. A szállítóeszközök kézi mozgatása miatt az alacsony gördülési ellenállás is nagyon fontos szerepet játszott.

A repülőgépgyártás különleges tulajdonságú görgőket igényel

A Blickle megoldása

Mivel a görgő rendkívül nagy terheléseknek van kitéve, ezért egy hegesztett acél nagy teherbírású görgő lett kifejlesztve négy kerékkel és egy masszív forgókoszorúval. A viszonylag alacsony beépítési magasság garantálja a villa stabilitását. Az összesen négy kerék alkalmazása révén a terhelés nagyobb felületen oszlik meg. A minimális gördülési ellenállás és a nagyfokú padlóvédelem elérése érdekében a kiváló minoségű Blickle Extrathane® poliuretán elasztomer futófelületű öntvénykerekeket javasoltuk. Emellett a görgő lábvédővel is el lett látva. Az arra felszerelt poliuretán tolóél pedig eltolja a kis akadályokat az útból és zavartalan, zökkenőmentes haladást biztosít.

LSD-GTH 302K-42-FS-922097

Az eredmény

Az ügyfelet elsosorban nem a költségmegtakarítás mozgatta, hanem az, hogy megtalálja az optimális görgőt a felhasználási céljára. A Blickle fenti megoldásával és megbízható szervizszolgáltatásával elnyerte az ügyfél hosszú távú bizalmát.

ROLL-N Ipari Kerekek Kft.

Hunor u. 44-46.

H - 1037 Budapest

Tel.: +36 1 453-0169

Email: info@roll-n.hu

www.roll-n.hu

www.blickle.hu

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek