Rugalmas vállalati folyamatmenedzsment

2012. május 03., csütörtök, 16:36

Címkék: BMC Remedy IT Service Management energiamenedzsment Schneider Electric StruxureWare Data Center Operation

A Schneider Electric Magyarországon is bemutatta a StruxureWare Data Center Operation programcsomag 7.1-es verzióját, amelynek megújult és rugalmas változásmenedzsment funkciója testre szabható megoldást nyújt a munkafolyamatok kezeléséhez és a karbantartási folyamatok elvégzéséhez.

A termék biztosítja az informatikai szakemberek számára a vállalati szabályzatok és projektek egyszerű kivitelezését, valamint azok általános alkalmazását az adatközpontokban. A társaság új szoftvercsomagja teljes körű adatközponti infrastruktúramenedzsment (DCIM) megoldást nyújt az energiaellátás, a hűtés, a biztonság és az energiafelhasználás felügyeletére, valamint az üzemeltetés támogatására az épületektől az informatikai rendszerekig, továbbá teljes áttekintést és ellenőrzést garantál a felhasználók számára az adatközpontok napi működtetéséhez.

A StruxureWare Data Center Operation csomag 7.1. verziója lehetővé teszi a piacvezető BMC Remedy IT Service Management csomag BMC Remedy Change Management alkalmazásának integrációját így biztosítva a lényeges információk zökkenőmentes áramlását a két rendszer között. Az új termék tovább növeli a Schneider Electric DCIM platformjának sokoldalúságát és skálázhatóságát többek között az alábbi funkciók révén:

 

  • Testre szabható munkafolyamat-sablonok – Segítségükkel az adatközpont vezetői és alkalmazottai rugalmasan tudják kezelni az egyedi igényeket, ezáltal a szervezeti szabályzatok az adatközpontban előforduló bővítéseknek, átalakításoknak és változtatásoknak megfelelően alkalmazhatók.
  • Karbantartás-ütemezés – Rálátást biztosít a teljes szerviztevékenységre, így a karbantartási és szervizmunkák előre tervezetten, időbeli ütközések nélkül kivitelezhetők.
  • Valós idejű dashboard – Az egyszerűen konfigurálható és testre szabható webes dashboard könnyen áttekinthetővé teszi az adatközpont legfontosabb teljesítménymutatóit.
  • Áramköri mérés – Támogatja a valós idejű méréseket az áramköri leágazások felügyeletén keresztül egészen a teljesítménykihasználtság kiszámításáig arra az esetre, ha mérhető rack PDU-k nem állnak rendelkezésre.
  • DCIM migrációs szolgáltatás – Lehetővé teszi az adatmigrációt a StruxureWare Data Center Operation szoftvercsomagba más elterjedt DCIM rendszerből.

 

 

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek