Quint Power DIN-sínre szerelhető tápegységek dinamikus erősítéssel

A legújabb Phoenix Contact Quint Power termékcsalád funkciók széles körét kínálja max 100 W névleges teljesítményig

2018. november 07., szerda, 15:50

Címkék: energia energiagazdálkodás energiahatékonyság energiamenedzsment Phoenix Contact RS Components tápegység

Az RS Components (RS) készletében megtalálhatók a legújabb, Phoenix Contact Quint Power DIN-sínre szerelhető tápegységek, melyek egyszerűen elérhetővé teszik az innovatív funkciókat és e helytakarékos tápegységek rugalmas alkalmazhatóságát.

A Quint Power tápegységek 4. generációja max. 100 W-os teljesítményt biztosít, 24 V kimeneti feszültség és 1,3 A, 2,5 A, illetve 3,8 A névleges áramerősség mellett. Ezek a Quint Power termékcsalád első 100 W alatti tagjai, melyek a Phoenix Contact dinamikus erősítés technológiáját kínálják. Ez a megoldás a maximális névleges áramerősség 200%-ának biztosítására képes öt másodpercen keresztül a rövid idejű, nagy kezdeti igényt támasztó terhelések indításához.

Ezenkívül az 1,3 A-es és 2,5 A-es típusok a statikus erősítést is támogatják, amely bármikor 25%-os túláramot biztosít öt másodpercen keresztül a rövid ideig fennálló csúcsok kezeléséhez.

További értéknövelő jellemzők közé tartozik a megelőző működésfelügyelet, amely még a hibák jelentkezése előtt figyelmeztet a kritikus működési állapotokra, a konfigurálható „DC OK” (DC RENDBEN) jelzés, illetve a választható teljesítményküszöbök, melyek segítségével a felhasználók az adott alkalmazáshoz igazíthatják a kimeneti paraméterek felügyeletét. A széles 85 és 264 V közötti AC, illetve 88 és 350 V közötti DC bemeneti tartomány biztosítja az egységek különböző forrású tápellátásával járó rugalmasságot, legyen az akár a fő AC vezeték bármely földrajzi helyen lévő piacon, egy DC busz, akkumulátorcsomag vagy ipari tápegység.

A Quint Power tápegységek -25 °C és 70 °C közötti környezeti hőmérséklet-tartománya változatos környezetekben történő használatot biztosít. Lapos és vékony, mindössze 90 mm magas kialakítása helyet takarít meg a burkolatokon belül, ugyanakkor az akár 93,7%-os hatékonyság megelőzi a túlzott hőképződést, és segít csökkenteni az energiafogyasztást.

A Phoenix Contact Quint Power DIN-sínre szerelhető tápegységeket az RS az EMEA-országok és az ázsiai csendes-óceáni térség országai számára kínálja.

hu.rs-online.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek