Magyar vezető a Nordson EFD-nél

A vállalat új vezetőt nevezett ki közép- és kelet-európai értékesítési szervezete élére

2012. június 09., szombat, 15:25

Címkék: értékesítés Közép- és Kelet-Európa Nordson EFD Tim McAllister Varga Imre vezető

A precíziós adagolóberendezéseket gyártó Nordson EFD június elején jelentett be, hogy közép- és kelet-európai szervezetének új értékesítési vezetőjévé Varga Imrét nevezte ki.

Varga Imre nagy tapasztalattal rendelkezik értékesítési, marketing és szolgáltatási területen számos iparágban. Folyékonyan beszél angolul, szlovákul, magyarul, csehül, oroszul, nagy munkatapasztalattal rendelkezik német, lengyel és ukrán területen. Ezen nyelvi készségeit a régióban szerzett üzleti gyakorlat és kultúra alapos ismerete egészíti ki. Mint új értékesítési menedzser, ő lesz a felelős, hogy növelje Nordson EFD azon képességét, hogy a különböző iparágak a megfelelő támogatást helyi nyelven kapják.

A növekedés szolgálatában

- Imre azért csatlakozik Nordson EFD-hez, hogy folytathassuk a növekedést Közép-és Kelet-Európában - mondta Tim McAllister, a Nordson EFD európai értékesítési igazgatója. Hozzátette: amellett, hogy segít fenntartani a jelenlegi magas szintű szolgáltatást és támogatást, szakmai háttere és képességei lehetővé teszik a vállalat számára, hogy bővíthesse jelenlétét az adott régióban. Varga Imre bachelor diplomáját Harkovban (Ukrajna) az Agrotechnikai Intézet elektrotechnikai és mechanikai karán, mester szintű diplomáját pedig a kassai (Szlovákia) P. J. Šafárik egyetem természettudományi és anyagfizikai karán szerezte.

 

Varga Imre

 

A Nordson EFD

A Nordson EFD precíziós adagolóberendezéseket tervez és gyárt ahhoz, hogy ellenőrzött mennyiségű ragasztóanyagot, tömítőanyagot, kenőanyagot vagy más olyan, összeszereléshez szükséges folyadékot lehessen adagolni, amelyeket majdnem minden gyártási folyamatban használnak. A vállalat olyan termékeket is gyárt, amelyeket az elektronikai alkatrészek tesztelésében és megfigyelése során, valamint gyógyászati és felületkezelési, technológián alapuló rendszereknél alkalmaznak. A Nordson, melynek központja Ohioban, Westlake-ben található, több mint 30 országban rendelkezik közvetlen folyamat- és értékesítés támogatási irodákkal.
 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek