Magával ragadó film-, hangzás- és játékélmény? Hódít a Panasonic OLED-je

2021. november 08., hétfő, 06:00

Címkék: 3D OLED Panasonic televízió

Automatikusan a lejátszott tartalomhoz hangolt kép- és hangminőség, rövid késleltetés, Dolby Atmos mozihangzás, egyedi OLED panel, hollywoodi hangolás és formátumtámogatás, mindezt egy tévében, 65 és 55 hüvelykes képátmérővel, gamerekre hangolva – ez még csak a jéghegy csúcsa.

A több mint százéves múltra visszatekintő japán multinacionális vállalat a folytonos megújulás és innováció szimbóluma, legyen szó hangszórókról, televíziózásról, vagy házimoziról. A Panasonic legújabb OLED tévéjével folytatta ezt a hagyományt, miközben újraértelmezi a tökéletes otthoni filmélmény fogalmát és a gamerek előtt is új dimenziót nyit.

JZ2000 a tévé, ami túlmutat önmagán

A nemrég debütált tévé túllép a megszokott megoldásokon, ami a technikai paramétereit illeti, van miből mazsolázni. A high-tech moziélmény a HCX Pro AI processzorral kezdődik, ami a JZ2000 lelke. A mesterséges intelligencia támogatású készülék a mindennapi moziélményt csempészi a nappaliba, azáltal, hogy a processzor meghatározza a lejátszott tartalmat (mozifilm, sport, zene, interjú, stb.), és automatikusan annak megfelelően állítja be a kép- és hangminőséget. A beépített processzor másodpercenként elemzi a képet, és így valós időben azonosítja a lejátszott tartalmat, aminek köszönhetően például a közvetített focimeccsen a fű természetes hatású legyen és a játékosok is élethűbben látszanak, a hangzást pedig úgy módosítja, hogy a stadion nézőterén érezhessük magunkat.

Természetesen a filmnézés optimalizálása sem maradt ki a repertoárból, ilyenkor a processzor a színek pontosságára helyezi a hangsúlyt, és a hollywoodi stúdiókkal való együttműködésből szerzett sokéves tapasztalat felhasználásával állítja be a televízió a képminőséget.

Az érzékszervezet rabul ejtő otthoni filmnézéshez, a moziélményt megelevenítő hangzás is hozzátesz: a 3D térhatású hang, szinte belehelyezi a film nézőjét a jelenetbe. Az elődjéből már ismert felfelé sugárzó hangszórók mellett a JZ2000 oldalra sugárzó hangszórókat is tartalmaz. A 360° Soundscape Pro hangtechnikai csomag képes elhozni a nappaliba a Dolby Atmos mindent körülölelő hangélményét, a felfelé oldalra és előre sugárzó hangszórók pedig együtt szólaltatják meg a Dolby Atmos tartalmak hangterét. A több hangszórós hangélménynek köszönhetően elmerülhetünk a jelenetekben, átélve az igazi mozihangzást.

Hangvezérlés és új operációs rendszer

A JZ2000 a Panasonic televíziós operációs rendszerének legújabb változatát a My Home Screen 6.0-t futtatja. Az új verzió jelentős fejlesztéseket tartalmaz, amikkel még jobb lett a rendszer használata.

A my Scenery funkcióval hangulatunknak vagy a napszaknak megfelelő előre feltöltött vagy saját háttérképet vagy videót állíthatunk be. A duál Bluetooth kapcsolattal pedig a televízióról két külön Bluetooth eszközre továbbíthatunk egyszerre hangot.

A JZ2000 a legelterjedtebb hangvezérlő alkalmazásokkal is működik, így a felhasználók a legfontosabb televíziófunkciókat a hangukkal is képesek vezérelni.

Gamerek figyelem!

A JZ2000 az alacsony késleltetéssel, illetve a változtatható frissítési rátájú (VRR) HDMI 2.1 és a gyors képráta (HFR) támogatásával azonban immár a gamer-eknek is tökéletes megoldást kínál.

A bemeneti késleltetés (input lag) mutatja meg, hogy mennyi idő telik el a játékkonzol gombjának megnyomása és a hatás képernyőn való megjelenése között. A JZ2000 az OLED televíziók között az egyik legrövidebb késleltetéssel rendelkezik. A késleltetés csökkentése nem a mindenhol tapasztalható panelfejlesztéseknek köszönhető, hanem a Panasonic technológiai újításainak.

A Game Mode Extreme olyan gördülékeny játékélményt nyújt a JZ2000 televízión, ami az amatőr és profi gamer-eknek is megfelel.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BESZÁLLÍTÓI KAPCSOLATOK

Itt a lehetőség tajvani kapcsolatokat építeni!

Média Partnerek