Galaxis kalauz kkv-knak

Új tagokkal bővül a Schneider Electric Galaxy 300 UPS családja

2016. január 28., csütörtök, 15:08

Címkék: energiagazdálkodás energiamenedzsment Galaxy 300 Schneider Electric UPS

A Schneider Electric bejelentette, hogy 60kVA és 80kVA-es modellekkel bővíti a Galaxy™ 300 szünetmentes áramforrás termékcsaládot. A berendezések költséghatékony megoldást nyújtanak a kis- és középvállalatok, kereskedelmi egységek, valamint a kisméretű szerverszobával rendelkező műszaki létesítmények számára egyaránt.

Az új Galaxy 300 UPS-ek hatékony és megbízható háromfázisú védelme által elkerülhető az áramkimaradások okozta kritikus fontosságú alkalmazások adatvesztése. Az egyszerűen telepíthető, robusztus felépítésű szünetmentes tápegység energiatakarékos kialakításának köszönhetően a felhasználók jelentős megtakarítást érhetnek el azáltal, hogy a rendszer teljes terhelés alatt 3,5% alatti harmonikus torzítással működik.

Egyszerű és felhasználóbarát

A Galaxy 300 10-80kVA tartományú megoldásai leegyszerűsítik az installálást, a szervizelhetőséget és a karbantartási folyamatot. A manuális bypass kapcsolóval például az UPS valamennyi része teljesen leválasztható a kimenet áramellátásának megszakítása nélkül, amely a kényelmesen nyitható ajtóval és a kihúzható áramköri lapokkal együtt még korlátozott helyen is azonnali állapotellenőrzést tesz lehetővé. A gyorsabb telepítés érdekében a kompakt – széles vagy keskeny torony kialakítású – konfigurációk könnyen behelyezhetők az új vagy már meglévő létesítményekbe, emellett a bekötések is egyértelműen beazonosíthatók. A lépésenkénti útmutató és az intuitív kezelőfelület segíti az üzembe helyezést, illetve a navigálást a rendszerben. A praktikus használatra tervezett berendezést a felhasználók helyben és távolról is felügyelhetik, internetböngészőn vagy SNMP hálózatmenedzsment protokollon keresztül. A 18 nyelven elérhető, felhasználóbarát platform diagramokkal és hangjelzésekkel is segíti a szünetmentes áramforrás kezelését. Ezen felül a termékek teljes mértékben megfelelnek a veszélyes anyagok használatára vonatkozó RoHS környezetvédelmi szabvány előírásainak.

Megbízható, folyamatos áramellátás

A magas szintű rendelkezésre állást garantáló Galaxy 300 portfólió alapfelszereltségnél kínálja a két független betáp csatlakozást, mely által egy vagy két független energiaforráshoz csatlakoztható az UPS. Két UPS párhuzamos kötésével pedig fokozható a védett berendezések hozzáférhetősége.

A Galaxy áramforrás kettős konverziós topológiája révén valódi leválasztást kínál a bemenet és kimenet között, átkapcsolási idő nélkül. Ezen felül a 100%-os terhelésre méretezett, statikus bypass kapcsolóval elkerülhető a hirtelen lekapcsolódás nagymértékű túlterhelés esetén, ilyenkor ugyanis a rendszer szünetmentesen átkapcsolja a kimenetet közvetlenül a bemenetre. Az egy- vagy háromfázisú kimenet lehetősége minden energiaelosztási igényt kielégít, a teljesítménytényező korrigált bemenet pedig szükségtelenné teszi a kábelek, biztosítók és generátorok túlméretezését.

Az UPS áthidalási ideje integrált vagy külső akkumulátorok alkalmazásával optimalizálható, továbbá lehetőségünk van egy 10 perces áthidalást nyújtó, beépített akkumulátorcsomag elhelyezésére, vagy töltő integrálására akár négy órás áthidalási időt garantáló külső akkumulátorokhoz, amelyek nyitott polcokon vagy külön szekrényben helyezkednek el.

„A 60kVA-es és 80kVA-es modellekkel kiegészülve a Galaxy 300 UPS-paletta piacvezető szerepet tölt be. A kis és közepes méretű energiaellátó rendszerrel bíró felhasználóink és kereskedelmi partnereink által támasztott elvárások azt mutatják, hogy megnövekedett az igény egy olyan konstrukció iránt, amely képes nagyobb terhelést kiszolgálni, egyszerű telepítési folyamat, menedzselhetőség és karbantarthatóság, továbbá megnövelt hatékonyság mellett” – mondta Sam Wu, a Schneider Electric vezető termékmenedzsere.

A Galaxy 300 10-80kVA UPS-ek teljes kínálata beszerezhető a Schneider Electric partnerein és villamosipari vállalkozókon keresztül.

www.schneider-electric.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek