Egyszerűbb és biztonságosabb USB a Rosenberger mágneses csatlakozóival

Az önálló beillesztés, az erőkifejtés nélküli csatlakoztatás és a biztonságos leválasztási művelet véd az általános csatlakoztatási veszélyek ellen

2018. február 14., szerda, 00:18

Címkék: IT IT infrastruktúra IT menedzsment RS Components USB 3.1

Az RS Components (RS) a mérnökök globális beszállítójának kereskedelmi márkája egy kiváló megoldást kínál az USB egyszerűbb és biztonságosabb csatlakoztatására szűk, illetve olyan helyeken, ahol fennáll a berendezés nem szándékos lecsatlakozás miatti sérülésének veszélye.

Termékkínálatunkban mostantól kaphatók a Rosenberger mágneses, önbeillesztő csatlakozói, USB Type-A, Type-B, Micro-B és Mini-B alaktényezőkkel. A teljes termékcsaládban csatlakozódugók, aljzatok és kábelszerelvények is elérhetők, amellyekkel a felhasználók mágneses megoldást alakíthatnak ki bármely csatlakozás mindkét oldalán. Ennek számos előnye van, például az, hogy nem kell erőt kifejteni a csatlakoztatáshoz, hosszabb a csatlakozó élettartama, önállóan és pontosan beilleszthető az akár nehezen elérhető vagy látható helyeken is, és a kirántásbiztos megoldás megvédi a berendezést a nem szándékos leválasztás miatt bekövetkező sérülésektől. A mágneses USB-csatlakozók emellett víz- és UV-állók.

A csatlakozókat beépített, helytelen csatlakoztatás elleni védelemmel, valamint megbízható, korrózióálló, aranybevonatú érintkezőkkel látták el. Az érintkezők könnyen tisztíthatók, így kimagaslóan hosszú távú teljesítményt nyújtanak még a kihívást jelentő munkakörnyezetekben is.

A Rosenberger mágneses csatlakozói az összes USB 2.0 alkalmazásnál használhatók, és egy USB-A apa-anya adaptert, Micro-B adaptereket, illetve apa/anya USB-A–Micro-B kábelegységeket foglalnak magukban, és egyméteres kiszerelésben, fehér vagy fekete színben kaphatók. 1,5 méteres USB-A apa – mágneses, kör alakú, 5 érintkezős apa kábelegység, illetve kompatibilis, mágneses, kör alakú, 5 érintkezős csatlakozótartozékok is elérhetők.

hu.rs-online.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek