Bemutatkozott a 3K.93C.Y új hibrid optikai csatlakozó

2018. június 28., csütörtök, 07:16

Címkék: csatlakozás-technika csatlakozó Infokommunikáció kamera kamerarendszer Lemo

A LEMO új csatlakozót fejlesztett ki az infokommunikációban használt HD videokamerák összekapcsolásához.

A 3K.93C.Y sorozatú új hibrid csatlakozó teljesen kompatibilis az érvényben lévő SMPTE és ARIB szabványokkal. A továbbfejlesztett LEMO kialakításnak köszönhetően csökkent a szükséges alkatrészek száma, ami leegyszerűsíti az összeszerelést és csökkenti a hibrid száloptikai csatlakozónak a végfelhasználóra jutó költségeit.

Az új termék tervezése során figyeltek arra, hogy az jobban tolerálja a felhasználók eltérő munkavégzési szokásait, ennélfogva optimalizálható a teljesítmény a műsorszórási folyamatban. Tartalmaz egy új, FS névre keresztelt száloptikai csatlakozót. Az új szigetelés két részből áll, az optikai csatlakozók oldalirányú beillesztése pedig megakadályozza azok bármilyen visszalökését. A csatlakozók eltávolításához nincs szükség kihúzószerszámra. Végezetül: az új héjszerkezetnek és száloptikai csatlakozóformának köszönhetően a csatlakozó könnyen beazonosítható.

További információ:

https://www.lemo.com/en/products/hybrid-electrical-fibre/3k-93c-y?utm_source=mepax&utm_medium=sites&utm_campaign=3k-93c-y-page-launch

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek