Egy címkeadagoló feladatkörén túl...

Bluhm Legi-Air 2050-es címkeadagoló

2015. november 18., szerda, 18:47

Címkék: Bluhm Systeme címkeadagoló etikettadagoló FachPack 2015 jelöléstechnika Legi-Air 2050

Masszív, erőteljes kisautó – talán ehhez a kategóriához hasonlítató leginkább a Bluhm Systeme GmbH legújabb Legi-Air 2050-ese, amelyik versenybe száll a piacon.

Az először a 2015-ös FachPack csomagolástechnikai kiállításon bemutatott, mindenekelőtt az elektronikai, autó- és beszállítói ipar kézi munkaállomásai számára ajánlott új címkeadagoló félautomata üzemmódban is működtethető. A gyártó- és csomagolósorok egyszerű etikettezési feladatait azonban teljesen automatikusan is képes ellátni. Az etikettadagoló a bélyeg nagyságú címkéktől egészen a Bluhm Legi-Air 2050-es címkeadagoló Egy címkeadagoló feladatkörén túl... DIN A6 vagy még nagyobb formátumú etikettek kezelésére képes. A tesztek során a Legi-Air 2050 80×60 mm etikettformátummal 20 darab/perc sebességet ért el. A címke anyagától, méretétől és az alkalmazás paramétereitől függően ennél magasabb sebesség elérése is lehetséges.

A címke- és etikettnyomtató robusztus és könnyű Sato gépvázának egyes komponensei a versenysportban már bevált anyagokat tartalmazzák: az adagoló például karbonszálas technológiával készült, de 3D nyomtatással készült elemeket is tartalmaz. Az anyagválasztásnak és az alkalmazott gyártási technikának köszönhetően az adagoló stabil, rendkívül könnyű, és gyorsabb mozgásra képes.

Hosszú üzemidő, rövid megállás!

A tekercs csereciklusai idejének a meghosszabbítása érdekében a nyomtató nagyobb – 220 mm külső átmérőjű – címketekercset is feldolgoz, így átlagosan 20 százalékkal több címke tárolására képes. A leállások számát csökkenti a 600 méteres (átlag feletti hosszúságú) nyomtatószalag is. A szalag vagy a címketekercs újratöltése egyébként is gyorsan elvégezhető. Egy rövid megállá után folytatódhat a munka, mert minden érintett rész könnyen megközelíthető.

A Legi-Air 2050 címkeadagoló még valamiben hasonlít egy kisautóra: olyannyira kompakt, hogy kis helyen is elfér.

www.bluhmsysteme.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek