Csak semmi rossz mozdulat!

SICK jeladók és dőlésérzékelők

2017. március 14., kedd, 06:00

Címkék: csomagolástechnika élelmiszeripar gépipar jeladó orvosi technológia Sick szenzor szenzortechnika

A SICK jeladói felügyelik és biztosítják a mozgássorokat, illetve pontos és hatékony folyamatok létrehozását teszik lehetővé. A mozgás detektált sebességeit, útvonalait, fordulatait és szögeit mérési eredményként továbbítják a felhőbe a felső szintű vezérlés számára, továbbfeldolgozáshoz is megfelelő formátumban.

Az egyszerű konfigurálhatóság és a rugalmas programozási lehetőségek a jeladók fontos jellemzői közé tartoznak. Az optikai és mágneses technológiákon alapuló jeladók ideális megoldást jelentenek számos iparág számára. A SICK jeladók már évtizedek óta bizonyítanak számtalan alkalmazásban, a termékválaszték pedig minden igényt lefed a hajtástechnológiai visszacsatolt rendszerektől a gépiparban használt jeladókig.

AFS/AFM60 Inox: tartós, precíz, programozható

Nagy felbontásukkal (18 bites az AFS60 Inox, illetve 30 bites az AFM60 Inox esetében) és a programozható paraméterek széles választékával az AFS60 egyfordulatú (singleturn) abszolút jeladó és az AFM60 többfordulatú (multiturn) abszolút forgójeladó új mércét állított fel a rozsdamentes acél jeladók körében. Nagy felbontásuknak, magas IP-védettségüknek és rozsdamentes acél házuknak köszönhetően a jeladók rendeltetésszerűen használhatók zord környezeti feltételek között is. A jeladók nagymértékben ellenállnak az agresszív közegeknek, például a vegyi tisztítószereknek vagy a sónak is.

Mindkét jeladó szinkron soros interfészt is tartalmaz. Az AFM60 Inox elérhető kombinált SSI + inkrementális és SSI + sin/cos interfésszel is. Mindkét jeladó programozható a PGT-08-S PC-alapú vagy a PGT-10 Pro hordozható programozókészlettel.

Az AFS/AFM60 Inox és a DFS60 Inox jeladók ideálisan használhatók az élelmiszer- és italgyártásban, a csomagolástechnikában, az orvostechnológiában, illetve a kikötőkben, tengeri létesítményekben és egyéb kültéri alkalmazásokban

DFS60 Inox: nagy felbontású inkrementális jeladó

A 60 mm átmérőjű DFS60 Inox egy nagy felbontású inkrementális jeladó rozsdamentes acél kivitelben. A szenzor mechanikai és elektromos csatlakozók széles körét tartalmazza, és szükség esetén ügyféloldalról is programozható. A robusztus mechanikai kialakításnak, a széles működésihőmérséklet-tartománynak és az IP 67 védettségi fokozatnak köszönhetően a DFS60 Inox jeladó ideális megoldás mostoha környezeti körülmények között működő alkalmazások számára is. Az elektronikai paraméterek – kimeneti jelszint, a fordulatonkénti impulzusszám vagy a nulla impulzusszélesség – széles körű programozhatósága jelenleg egyedülálló az iparban.

Mindkét jeladó ideálisan használható az élelmiszer- és italgyártásban, a csomagolástechnikában, az orvostechnológiában, illetve a kikötőkben, tengeri létesítményekben és egyéb kültéri alkalmazásokban.

www.sick.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek