Jelölési megoldások az ipar minden szereplőjének

A Gravograph és Technifor gravírozó- és jelölőgépek teljes skáláját több mint 35 berendezés alkotja

2013. június 25., kedd, 22:35

Címkék: gravírozás Gravotech Gravotrade Kft. jelölés lézeres jelölés

Az egyre élesedő piaci verseny, az Európai Unió szigorú jogszabályai, a megrendelők növekvő igényei mind arra ösztönzik az ipar kisebb és nagyobb vállalatait egyaránt, hogy a munkájukat a lehető legrövidebb idő alatt, a legkevesebb költséggel végezzék. Komplex feladatokat ellátó számítógép-vezérlésű jelölőberendezéseket gyártó és forgalmazó vállalata, a Gravotech többek között ebben is segít az ipar legkülönbözőbb szektorai számára.

 
A fejlett ipari országokban az alkatrészek azonosító jelölését, a sorozatszámozást már hosszú idők óta modern, számítógép-vezérlésű gravírozógépek végzik. A közel 70 éve piacteremtő és mindmáig piacvezető Gravotech gyár tudatos tervező munkájának, valamint a rohamosan fejlődő számítástechnikai, műszaki hátterének köszönhetően ma már komplex, átfogó megoldásokat kínálnak az ipar valamennyi résztvevőjének. A Gravotech Group által gyártott Gravograph és Technifor gravírozógépek, jelölőberendezések teljes skáláját több mint 35 berendezés alkotja, így minden feladathoz megtalálható és összeállítható az igényeknek megfelelő konfiguráció.
 
Ipari jelölések – gyorsan, jó minőségben

FIBER és YAG lézerek a tökéletességre fejlesztve

Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy jelentősen megnőtt az igény és mellette a követelmény is a lézeres jelölőberendezések iránt. A Technifor gyár tudatos tervező munkájának köszönhetően idén még tökéletesebbre fejlesztette Fiber és YAG lézerberendezéseit. Ergonomikus kialakításának köszönhetően a legpraktikusabb megoldás az ipari alkatrészek, adattáblák, nyáklapok, orvosi műszerek, implantátumok jelölésére. Páratlan jelölési sebessége 2,5 m/sec, valamint hosszú, több mint 100 000 üzemórás élettartama kiváló termelékenységet és hatékonyságot biztosít. Integrálható változata könnyen beépíthető célgépekbe, gyártósorokba. A jelölés lehet datamátrix, QR kód, vonalkód, logó vagy éppen bármilyen műszaki paraméter.
 
Korszerű berendezések a Gravotrade-től

XF (EXTRA FAST) gépcsalád

Az XF modellek gyorsabb jelölésre képesek mint bármelyik elődje.  Felhasználóbarát szoftverének köszönhetően könnyedén kivitelezhető a jelölés. A kiterjesztett kommunikációs felület lehetővé teszi a PLC-vel való vezérlést. Mikropont beütéssel extra gyors 10 karakter/sec sebességgel jelöli a legkeményebb fémeket is. A megmunkálási terület 40 x 50 mm-től 200 x 80 mm-ig terjed. A jelölések terén kiváló megoldás állványos, mobil és integrálható változata.
 
Kásáné Kaczur Krisztina, Gravotrade Kft.
www.gravotrade.hu
 
A cikk megjelent a Techmonitor magazin 2013. májusi számában
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek