Akár öt lépés – ennyire egyszerű

Szakértői támogatás az ipari lézeres jelölési folyamatok tervezésében és kiépítésében

2013. június 22., szombat, 21:59

Címkék: Lasersystems Kft. lézeres jelölés Trumpf

Egy egyszerű és megfelelő megoldást keres? Egyszerű integrálhatóságot? Legyen egyszerű a programozása? Egyszerű, precíz és biztonságos üzemeltetetés is a cél? Vagy egyszerűen csak hatékonyabb berendezésre van szükség? Esetleg ez mind igaz legyen egy ipari lézerre, amelyik jelöl is? Bármelyik igény, feladat is a cél, a TRUMPF TruMark jelölő lézerei mindenre készen állnak, amire holnap igény merülhet fel. Érje el célját gyorsabban és egyszerűbben! Igen, ez ennyire egyszerű.

 
Egy jelölési folyamat megtervezésekor rengeteg kérdés merül fel. A megfelelő megoldás megtalálásában és definiálásában nem csak a Lasersystems Kft. széles TRUMPF termékportfóliója nyújt segítséget, hanem minden eszköz és szakértelem is a rendelkezésre áll.
 

Egyszerű tervezés

Akár Lasersystems Központi Applikációs Laborára van szükség, ahol minden elképzelhető lézeres jelölési alkalmazásra van lehetőség, akár a cég professzionális mérnök csapatának támogatására, amely jelentős gyakorlati, illetve alkalmazásspecifikus tapasztalatokkal rendelkezik, továbbá nem ijed meg még a legszokatlanabb és legegyedibb igényektől sem. A koncepció megtervezésétől a megvalósításig, végigkövetik és támogatják a projekteket, amíg a kitűzött célt sikerrel el nem érik.
 
Trumark lézeres alkalmazás

Egyszerű integráció

Amennyiben a kiforrott TRUMPF lézeres technológiával dolgozik, nem kell semmilyen kompromisszumot kötnie – akár TruMark jelölő lézerekről legyen szó, akár más lézeres fúró, vágó, hegesztő, illetve forrasztó lézeres berendezésekről. Ha a feladat egy specifikált felhasználói felület létrehozása, vagy a lézer egyszerű integrálása a termelési folyamatba, vagy akár adatbázisok összehangolása, kezelése, a Lasersystems Kft. szakemberei rugalmasan és megoldásorientáltan kezelik az összes kihívást. Mindig egy cél van előttük: minimális beavatkozás az integrációs folyamat közben, úgy, hogy a felhasználónak akár arról sem kell tudnia, hogy egy lézer is működik a soron – elegendő, ha a gyártósor végén látja az eredményt.
 
Éghetetlen műanyag jelölés
 

Egyszerű programozás

A rendkívül felhasználóbarát TruTops Mark szoftvernek köszönhetően egy rövid tréning is elegendő a lézerkezelés és parametrizálás egyszerű módjának  elsajátítására, ahelyett, hogy hosszabb és bonyolultabb oktatásra lenne szükség. Akár egy egyszerűbb gravírozásról, akár változók kezeléséről, vagy egy komplett rajzolatról van szó, a TRUMPF különböző szoftveres opciói könnyedén segítenek kezelni ezt a feladatot. A „Drag and Drop” megoldások és különböző funkciók még könnyebbé teszik az egyéni igények és feladatok programozását, paraméter beállításokat.
 

Egyszerű kezelés

Minden TruMark jelölő lézer kezelése és hatékony felhasználása egyszerűen, biztonságosan, precízen és könnyen megtanulható, mivel a teljes rendszer és vezérlés intuitív működési koncepción alapszik. Minden funkcióját úgy tervezték meg, hogy megfeleljen a mindennapos követelményeknek és igényeknek, mindemellett számos további ellenőrzési mechanizmus könnyíti az egyszerű, valamint hatékony kezelhetőséget. Az előnyök kihasználása – ez ennyire egyszerű!

A TRUMPF TruMark jelölő lézerei által a felhasználók kiemelkedő termelékenységet, és ezáltal nagyobb profitabilitást érhetnek el, egyszerűbben, mint valaha. A rugalmas alkalmazások és megbízható szervizháttér által, amit a TRUMPF kínál, szinte mindenre találhatnak megoldást, amire a jövőben szükségük lehet. És végül, de nem utolsó sorban, a magas minőség és megbízhatóság párosa kifizetődő, biztos befektetést jelent a felhasználói oldalon.
Fogaskerék lézeres jelölése
 
www.lasersystems.hu
 
A cikk megjelent a Techmonitor magazin 2013. májusi számában
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek