Biztonságos védelem USB csatlakozók számára

Az igus conprotect védelmet kínál egyszerű utólagos szerelhetőséggel

2014. november 06., csütörtök, 20:20

Címkék: csatlakozó igus

Ipari alkalmazások érzékeny dugaszos csatlakozóinak védelmére fejlesztette ki az igus a conprotect-et. Ezt a mechanikai igénybevételek elleni védelmet néhány mozdulattal és szerszám nélkül lehet normál USB-csatlakozókra szerelni. Ez megakadályozza az akaratlan szétkapcsolódást.

A conprotect védőburkolat óvja az USB-dugaszt mechanikai igénybevételek ellen és néhány mozdulattal felszerelhető. (Forrás: igus)

 

Annak érdekében, hogy az USB csatlakozók az iparban még jobb védelmet kapjanak, az igus a conprotect-tel egy olyan védőburkolatot fejlesztett ki, amely néhány mozdulattal az USB-dugasz köré pattintható. Emellett két recézett fejű csavar szolgál a biztonságos rögzítésre. A véletlen kihúzódás ezáltal nem lehetséges. Ez az új, dugaszokhoz szolgáló robusztus védőburkolat felhasználható mozgó összekötések csatlakoztatására is.

Egyszerű és gyors kézi szerelés

A lehető legegyszerűbb szerelhetőség érdekében a conprotect fedelei azonos részekből állnak, amelyeket kézzel lehet a dugasz köré összepattintani. Végül a csavarokat egyszerűen bele lehet dugni ebbe. A felhasználók a conprotect-et meglévő összeköttetések esetén is egyszerűen megrendelhetik és felszerelhetik. Az igusnál raktárról kapható és már 1 darab is megvásárolható minimum-rendelési érték nélkül. Egy rövid videó található a conprotect szereléséről itt: www.igus.hu/conprotect.

 

Kapcsolat:

igus® Hungária Kft.
Ipari Park utca 10

1044 Budapest

Tel. 1/306-6486

Fax 1/431-0374

info@igus.hu

www.igus.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek