Az új BSP41 nyomtatóval könnyen azonosíthatók az elektromos panelek

2018. január 30., kedd, 23:08

Címkék: azonosítás azonosítási technológia azonosító címke azonosító címke Brady címke címkenyomtató

A megfelelően azonosított vezetékek, kábelek és alkatrészek segítségével azonnal átláthatja az elektromos panelek működését és csatlakoztatását. Az elektromos panelek az új BSP41 vezeték- és panelazonosító nyomtatóval még hatékonyabban azonosíthatók.

Minden kapocstömb azonosítva

Az új BSP41 vezeték- és panelazonosító nyomtató az elektromos panelekben leggyakrabban használt sorkapcsok és alkatrészek merev azonosító címkéinek szinte mindegyikére képes nyomtatni. A BSP41 segítségével a panelépítőknek nem kell minden általuk használt márka merev címkéihez külön nyomtatót tartaniuk. A Brady Corporationnél elérhető azon sorkapocsmárkák listája, amelyek kompatibilitása az új BSP41 készülékkel tesztelve lett.

Panelek teljes körű azonosítása

A BSP41 az elektromos panelek más részegységeinek – például nyomógombok, névtáblák vagy kábelek – azonosítására is használható. A BSP41 segítségével a legtöbb elektromos panel teljes körű azonosítása elvégezhető, még akkor is, ha a sorkapcsok és az alkatrészek más-más gyártótól származnak.

Tartós címkék alkalmazások széles köréhez

A legnagyobb márkák sorkapcsaival és panelalkatrészeivel kompatibilis merev címkék közvetlenül a Brady-től is beszerezhetők. A BSP41 készülékkel más tartós, merev címkék is nyomtathatók, melyeket a panelépítők, az elektromos iparban dolgozó alvállalkozók, rendszertelepítők, gépépítők, továbbá az autóipari, vasúti és hajózási járműgyártók egyéb azonosítási igényeik kielégítésére használhatnak fel. Mindegyik merev címke megfelel az UL94V0 tűzállósági szintnek, továbbá a DIN/VDE 0472 szabvány 815. része szerint halogénmentes.

Az új BSP41 vezeték- és panelazonosító nyomtatóval kapcsolatos további információkért, vagy a kompatibilis márkák listájáért lépjen kapcsolatba a Brady-vel a következő címen: emea_request@bradycorp.com.

www.brady.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek