A világ élmezőnyében a Videoton

A Videoton tovább javította pozícióját a világ elektronikai gyártásának az élmezőnyében

2014. április 29., kedd, 10:03

Címkék: elektronikai gyártó elemzés Székesfehérvár Videoton

A most publikált 2013-as adatok alapján a Videoton 1-1 helyett lépett előre a világ, illetve Európa 50 legnagyobb EMS cégét tartalmazó rangsorában. Az amerikai Manufacturing Market Insider (MMI) szaklap legfrissebb rangsora szerint a Videoton a 27. helyen áll világviszonylatban a szerződéses elektronikai gyártók (EMS) között. Ugyanezen lista alapján a Videoton 4. az európai székhelyű EMS (Elektronikai Gyártási Szolgáltató) cégek közt.

A szerződéses gyártás jelentőségét az adja, hogy az iparon belül az egyik, ha nem a legnagyobb foglalkoztatónak számít. A Videoton már több mint 10 éve stabil résztvevője a világ top 30 cégének, illetve tartozik a vezető európai szolgáltatók közé ebben a globális és dinamikusan növekvő iparágban.  
Az autóipar, a háztartási gépipar és az ipari alkalmazások terén komplett megoldásokat nyújtó Videoton a cég sikerét a sok év alatt összekovácsolódott stabil felső és középvezetői gárdában, a megfontolt kockázatkezelésben, a cég kiemelkedően stabil pénzügyi helyzetében és az intenzív tachnológiai beruházásokban látja. 
 
 
A tavaly 75. születésnapját ünneplő Videoton, amelyik a legnagyobb magyar magántulajdonban lévő ipari vállalatcsoport az elmúlt négy évben folyamatosan és dinamikusan nőtt, és ez az előrejelzések alapján 2014-re is megvalósul. 
 
www.videoton.hu
 
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek