A páncélruhába zárt okostelefon

2017. szeptember 06., szerda, 15:25

Címkék: adatgyűjtő ipari WLAN hálózat okostelefon vízálló vonalkód rendszerház vonalkódolvasó

Napjainkban az okostelefonok által nyújtott egyre bővülő szolgáltatások a mindennapi életünk részét képezik és használatukat a privát felhasználói környezeten túl, lassan a munkakörnyezetünkben is ugyanúgy igényeljük. E tendenciára reagálva készíttette el legújabb, akár ipari környezetbe is használható strapabíró mobil adatgyűjtőjét a CipherLab, RS50 néven. Egy felsőkategóriás ipari PDA, amely azonban méreteit és képességeit tekintve megfelelő alternatíva lehet okostelefon-felhasználókat foglalkoztató vállalkozások részére.

A CipherLab RS50 nagyméretű, 4,7”-os kijelzőjének anyaga a legújabb fejlesztésű Dragontail™ üveg. Ez a karcokkal szemben rendkívül ellenálló, de rugalmas anyag egyes hírek szerint a Gorilla Glass-nél is ellenállóbb. Az eszköz az automatikus háttér világításának köszönhetően szélsőséges fényviszony (erős napfény) mellett is zavartalanul használható. A mulit-touch kijelzőt úgy tervezték, hogy megfeleljen a terepen dolgozók igényeinek, pl. támogatja a nedves vagy kesztyűs ujjal végzett munkafolyamatokat. Az Android 6.0 operációs rendszer és a GMS (Google Mobile Services) csomag kiemelkedő előnyöket biztosít mind a működési sebesség, a teljesítmény-optimalizálás, mind az adatbiztonság terén. A GMS segítségével a terepen dolgozók integrálhatják az olyan közismert Google alkalmazásokat is, mint pl. a Gmail vagy a Google Maps.

A 2.0 GHz nyolcmagos processzorral, 2 GB RAM-mal, valamint 16 GB Flash memóriával rendelkező adatgyűjtő elegendő helyet biztosít az eszközön futó alkalmazáshoz. Rendkívül strapabíró, akár 1000 betonra történő leejtést is kibír 1 m-es magasságból. IP védettsége IP65/67, azaz egyaránt ellenáll fröccsenő víznek is és rövid időre víz alá merítésnek is. Ez a kettős kód megadás talán szokatlan, de valóban nem egyedülálló, ugyanis nem minden termék, amely víz alá meríthető bírja a vízsugarakat. Az adatgyűjtő legalább 12 órás üzemidőre képes a 4000 mAh-s akkumulátorral szállítva, de ha ez nem elegendő, akkor egy 5300mAh –ás nagy kapacitású akkumulátorral az üzemidő 16 órára is növelhető.

Egyszerű adatrögzítés

A CipherLab RS50 1D/2D vonalkódolvasója másodpercek törtrésze alatt olvassa be az adatokat, még a rossz nyomtatási minőségű vonalkódok esetén is. A 8MP-es kamerájának segítségével a felhasználók könnyen készíthetnek nagy felbontású fényképeket, videókat vagy akár aláírást is rögzíthetnek a kézbesítés vagy szolgáltatás teljesítésének igazolásához. Az eszköz ezen felül rendelkezik egy HF RFID (13,4 MHz) olvasóval is, támogatva az NFC alkalmazásokat.

Páratlan mobilitás

A CipherLab RS50 modellje a legújabb és legmegbízhatóbb WLAN és LTE kommunikációs interfészekkel készült. Segítségével az adatgyűjtő folyamatos kapcsolatot tart a vállalati rendszerekkel a feladatok azonnali kiértesítéséhez, az előre nem látható, sürgős feladatok elvégzéséhez. WLAN átviteli rendszerének és roaming támogatásának köszönhetően a kapcsolati sebesség 5GHz mellett 433 Mbps; 2,4 GHz mellett 90 Mbps. Az RS50 LTE technológiája segíti az óriásfájlküldést, a folyamatos videó átvitelt és a távoli hozzáférést a back-end rendszerekhez. Az GPS/AGPS navigációs rendszernek köszönhetően nagy pontossággal teszi lehetővé az optimális útvonaltervezést és javítja a valós idejű munkafolyamatok pontosságát.

Vállalat mobilfelügyelet –SOTI

Gyorsan változó üzleti világunkban az üzleti mobilitás összetettsége is napról napra növekszik. Eszköz- és alkalmazás felügyelet, tartalomkezelés, felhasználó kezelés és még sorolhatók az IT oldalról jelentkező igények. Ezek lekezeléséhez professzionális eszközre van szükség. A SOTI Mobicontrol teljes körű megoldást nyújt az említett feladatokra, a CipherLab gyártóként pedig garantálja az RS50 kompatibilitását a SOTI eszközeivel.

Amennyiben kérdése lenne vagy árajánlatot kér a CipherLab RS50 adatgyűjtővel kapcsolatosan, értékesítő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére! (x)

Üdvözlettel,

Vonalkód Rendszerház Kft.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek