A Farnellnél is elérhető a Tektronix következő generációs, 2. sorozatú MSO-i

2022. június 16., csütörtök, 22:28

Címkék: Farnell kézi oszcilloszkóp mérés méréstechnika teszt tesztműszer

A Tektronix 2. sorozatú kevert jelű oszcilloszkópok (MSO) jelentős előrelépést jelentenek a tesztelési és mérési teljesítmény, a sokoldalúság és a hordozhatóság terén.

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell elérhetővé tette a Tektronix 2. sorozatú kevert jelű oszcilloszkópokat (2. sorozatú MSO). A következő generációs műszer jelentős előrelépést jelent a tesztelési és mérési teljesítmény, a sokoldalúság és a hordozhatóság terén, lehetővé téve a mérnökök számára, hogy zökkenőmentesen detektálják és oldják meg a problémákat a laboratóriumban és a terepen.

A Tektronix 2-es sorozatú MSO egy igazán innovatív, mérnökök által mérnökök számára épített új termék, amely beágyazott tervezési, ipari, autóipari és teljesítményelektronikai alkalmazásokhoz alkalmas. A könnyű használhatóságra tervezett 2-es sorozatú MSO ugyanazt a díjnyertes felületet tartalmazza, mint a nagyobb teljesítményű, például a 4-es, 5-ös és 6-os sorozatú Tektronix oszcilloszkópok. A felhasználók most minden eddiginél gyorsabban férhetnek hozzá minden méréshez és beállításhoz, amely az intuitív hibakereséshez és a kritikus jelek érvényesítéséhez szükséges.

Mivel sok mérnök és technikus különböző helyszíneken dolgozik, és ma már bevett gyakorlat a hibrid munka is, elengedhetetlen, hogy rendelkezzenek olyan nagy teljesítményű tesztberendezésekkel, amelyekkel a csapatok közösen dolgozhatnak. A 2-es sorozatú MSO natívan integrált szoftvereszközöket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a mérnökök számára az időzónák közötti együttműködést, hibaelhárítást és hibakeresést. A TekDrive felhőalapú teszt- és mérési munkaterületet is tartalmazza, ahol a mérnökök adatokat tölthetnek fel, tárolhatnak, rendszerezhetnek és megoszthatnak egy csatlakoztatott eszközről.

Az elegáns, könnyű kialakítás és a nagy felbontású, 10,1 hüvelykes érintőképernyő forradalmasítja a mérnökök munkáját. Az opcionális 50 MHz-es tetszőleges funkciógenerátor és a beépített mintagenerátor, a voltmérő és a frekvenciaszámláló képességei nagyobb sokoldalúságot biztosítanak egyetlen egységben. Az iparág első belépő szintű eszköze mindössze 38 mm vékony és1,8 kg tömegű, így egy laptoptáskában is elfér.

A 2-es sorozatú MSO főbb jellemzői a következők:

  • Sávszélesség 70 -500 MHz;
  • Kettő, vagy négy analóg csatorna bemenet;
  • 16 digitális csatorna (elérhető a későbbi szoftverkiadásokkal);
  • 2,5 GS/s mintavételi sebesség;
  • Opcionális 50 MHz-es tetszőleges funkciógenerátor;
  • Beépített mintagenerátor, voltmérő és frekvenciaszámláló;
  • Az opcionális akkumulátor akár nyolc órányi működést biztosít.

A Tektronix lehetőséget kínál a 2-es sorozatú MSO garanciájának egy évről három vagy öt évre történő meghosszabbítására, valamint egy kedvezményes Total Product Protection szolgáltatási csomagot is elérhetővé tett, ha azt oszcilloszkóppal együtt vásároljuk meg.

„Örömmel segítünk a Tektronix oszcilloszkópjainak következő generációjának forgalomba hozatalában – jelentette ki James McGregor, a Farnell teszteszközök, szerszámok és gyártási kellékek részlegének globális vezetője. – A 2-es sorozatú MSO-t tervezők, szerviztechnikusok és hallgatók használják majd, hasznot húzva annak nagy teljesítményéből, sokoldalúságából és hordozhatóságából. A 2-es sorozatú MSO-val a mérnökök olyan új munkafolyamatokat valósíthatnak meg, amelyek korábban elképzelhetetlenek voltak egy oszcilloszkópon.”

A Tektronix, Inc. innovatív, precíz és könnyen kezelhető teszt-, mérési és felügyeleti megoldásokat kínál, amelyek több mint 75 éve oldanak meg problémákat és segítik a kutatásokat. A vállalat büszke arra, hogy szorosan együttműködik az ügyfelekkel, hogy biztosítsa számukra a szükséges eszközöket a tervezési munkafolyamatok hatékony és pontos felgyorsításához.

A Farnell a piacvezető teszteszközök és gyártási kellékek teljes skáláját kínálja raktárról az elektronikus tervezés és tesztelés támogatására, minimális rendelési érték nélkül és oktatási engedményes programmal. Az ügyfelek ingyenes hozzáférést kapnak az online forrásokhoz, adatlapokhoz, alkalmazási jegyzetekhez, videókhoz és webináriumokhoz, valamint a kiváló, helyi nyelven 24/5 elérhető ügyfél- és technikai támogatáshoz.

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
CAREER WITH THE BMW GROUP

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

TECHNICAL SHIFT LEADER PAINT SHOP (F/M/X)

Média Partnerek