A Farnell a Broadcom kompakt spektroszkópiájával bővíti a teszt- és elemzőrendszereinek körét

2022. január 12., szerda, 17:41

Címkék: Farnell mérés méréstechnika mérőeszköz teszt tesztműszer

A Broadcom kompakt, sokoldalú és megbízható spektrométer moduljai számos alkalmazásban alkalmasak ipari érzékelésre és mobil elemzésre.

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell a Broadcom miniatűr spektrométereinek és a kapcsolódó kiértékelő készleteinek új sorozatával bővítette a tesztelésre és mérésre szolgáló termékportfólióját. A terepen és a laboratóriumban dolgozó mérnökök így már raktárról érhetik el az iparág legjobb spektrométereit, aznapi kiszállítással.

A Broadcom kompakt moduláris spektrométercsaládja alkalmas ultraibolya (UV), látható (VIS) és közeli infravörös (NIR) fény pontos mérésére. Alkalmazások széles skálájában használhatók, beleértve a folyamatvezérlést és -felügyeletet, az orvosi diagnosztikát, a vízminőség-, anyag- és polimerelemzést, a színméréseket, a környezetelemzést, a fényméréseket, a Raman-spektroszkópiát és a minőségellenőrzést. A nagy rugalmasságnak köszönhetően a spektrométerek tökéletes választást jelentenek a folyamatelemzéshez.

A Broadcom USB-spektrométerei és a hozzájuk tartozó kiértékelő készletek a Farnell raktárkészletéről szerezhetők be:

  • A Qneo infravörös spektrométert megbízható és költséghatékony ipari integrációra tervezték nagy volumenű mérésekhez, a 950-1700 nm spektrumtartományban végzett optikai elemzéshez. A hűtés nélküli InGaAs érzékelősorral felszerelt Qneo nagy érzékenységű professzionális méréseket tesz lehetővé. Az ultra-kompakt, egy hitelkártyánál is kisebb kialakítást és a masszív felépítést az ipari környezetben való nagy ellenállással, a nagy optikai teljesítménnyel és a számos soros interfésszel való egyszerű integrációval ötvözi.
  • A Qmini termékcsalád miniatűr spektroszkópiából áll, integrált elektronikával mobil alkalmazásokhoz és ipari integrációhoz, amely lefedi az UV, VIS és NIR tartományokat. A 6 modellből kettő széles spektrumtartományt kínál 190-1100 nm között, egyet az UV-tartományra, egyet pedig a látható fény spektrumára optimalizáltak. A Qmini kompakt kialakítása szoros integrációt tesz lehetővé olyan alkalmazásokban, ahol korlátozott a beépítési hely. A nagy teljesítményű elektronika egyszerű integrációt és továbbfejlesztett spektrumfeldolgozást tesz lehetővé.
  • A Qwave2 termékcsalád a kiemelkedő teljesítményt egy kompakt házban hozza létre, így UV, VIS és NIR tartományokban végez kifinomult méréseket. A jellemzően csak a jóval nagyobb spektrométerekben megtalálható teljesítmény mellett a Qwave nagy optikai felbontást és érzékenységet, dinamikus tartományt és termikus stabilitást kínál. A nagy felbontású, 3648 pixeles lineáris CCD detektorral a Qwave laboratóriumok és OEM-ek számára alkalmas.

„A Broadcom iparágvezető spektrométerei és a hozzájuk tartozó kiértékelő készletek értékes kiegészítést jelentenek a Farnell portfóliójához – mondta James McGregor, a Farnell teszteszközökért felelős részlegének globális vezetője. – A Broadcom spektrométerek kis méretben is nagy teljesítményt nyújtanak, így ügyfeleink sokkal gyorsabban végezhetnek pontos UV-VIS-NIR méréseket, valamint teljes körű tesztelést és elemzést az ipari, mobil, orvosbiológiai és tudományos kutatási alkalmazások széles körében.”

A Farnell teszt- és mérőeszközök széles választékát kínálja a terepen és a laboratóriumban dolgozó mérnökök támogatására. Az ügyfelek ingyenes hozzáférést kapnak az online forrásokhoz, adatlapokhoz, megjegyzésekhez, videókhoz, webináriumokhoz és éjjel-nappali technikai támogatáshoz.

www.farnell.com  

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

IT SPECIALIST CONNECTIVITY (F/M/X)

SAP KEY USER LOGISTICS (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FLEET AND MOBILITY (F/M/X)

Média Partnerek