5 új ISO 7010 biztonsági jelzés tartós anyagokon

2017. június 20., kedd, 12:45

Címkék: biztonság biztonsági jelzés biztonságtechnika Brady jelölés jelöléstechnika

A Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (ISO) 5 új ISO 7010 nemzetközi biztonsági jelzést jelentetett meg. Az új jelzések számos ipari környezetben optimális tartósságot biztosító nagy teljesítményű anyagokra nyomtatva már megtalálhatók a Brady kínálatában.

5 új ISO 7010 jelzés

A nemzetközi biztonsági jelzések új, kibővített ISO 7010 listájára felkerült a vészkalapács (E025), tűzijáték tiltása (P040), támaszkodni tilos (P041), nem terhes nők számára (P042) biztonsági jelzés, valamint a fojtógázt tartalmazó zárt tér (W041) figyelmeztető jelzés.

Tartós anyagok

A Brady Corporation folyamatosan figyeli az ISO frissítéseit, ezért a kínálatában már megtalálható az összes ISO 7010 biztonsági jelzés, számos kihívást jelentő ipari környezetben - például magas hőmérsékletű helyiségekben, vegyi anyagokat és mosási eljárásokat alkalmazó létesítményekben, a szabadban és offshore környezetekben - is optimális tartósságot biztosító, nagy teljesítményű hordozóanyagon. Ezek között megtalálható a laminált poliészter, a polipropilén, az alumínium, a vinil, a merev vinil és az utánvilágító vagy «sötétben világító» anyagok is.

Használjon ISO-kompatibilis biztonsági jelzéseket Egy egyszerű biztonsági jelzés is képes költséges munkahelyi baleseteket megakadályozni, amennyiben jól látható, felhívja magára a figyelmet és a tartalma könnyen érthető. A Nemzetközi Szabványügyi Szervezet a biztonsági jelzések hatékonyságának maximalizálásához alkotta meg az ISO 7010 normát. Új létesítmények beüzemelésekor és a kopott vagy kifakult biztonsági jelzések cseréjekor célszerű ezen normát követni.

Előzze meg a költséges baleseteket biztonsági jelzések használatával. Töltse le az ingyenes ISO 7010 biztonsági jelzés útmutatót!

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
ÉLELMISZER-BIZTONSÁG
Média Partnerek