Új platformfunkció: ORDERFOX.com állásbörze

Állásajánlatok kiírása és szakképzett munkaerők keresése a CNC-iparágban.

2019. január 29., kedd, 14:54

Címkék: állás állásbörze álláskereső mérnöki állás online portál ORDERFOX portál

Az ORDERFOX.com-ot mindenekelőtt a CNC-szakma és annak követelményei számára fejlesztették ki napi használatú munkaeszközként, és intelligens szűrőfunkciók segítségével kapcsolták hálózatba a CNC-gyártók és beszerzők számára.

Míg a CNC-iparág világszerte növekszik, és a legtöbb vállalkozás zsúfolt rendelési listáknak örvend, a növekvő szakemberhiány és a fokozódó munkapiaci mobilitás a legnagyobb kihívásnak számít. Az ORDERFOX.com mostantól kibővül az új állásbörze platformfunkcióval, hogy megkönnyítse a vállalatok számára a szakemberek és szakképzett munkatársak megtalálását.

Az állásbörze úgy működik, mint minden más az ORDERFOX.com-on – egyszerűen és gyorsan. A számos szűrőfunkció lehetővé teszi az érdeklődők számára, hogy megtalálják a megfelelő állásajánlatokat. A regisztrált tagok álláshirdetéseket adhatnak fel, tehetnek közzé és kezelhetnek az ORDERFOX.com Állásbörzén. A kezelőfelület intuitív és felhasználóbarát. Elődefiniált választómezők és szűrők állnak rendelkezésre az álláshirdetések kiírásához. Ezzel összefüggésben a vállalkozások nem csak a klasszikus CNC-területek számára kereshetnek szakembereket, hanem más részlegek számára is – az adminisztrációtól az értékesítésig.

A jövőben az Állásbörze a tagok álláshirdetései mellett partnerek ajánlatait is tartalmazni fogja. Világszerte hívják az álláskereső és fejvadász oldalakat, hogy mutatkozzanak be az ORDERFOX.com-on, és lépjenek partnerségre a világ legnagyobb CNC-platformjával.

www.orderfox.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek